Wie wij zijn

Spraakmakend en sprankelend, maar met beide benen op de grond. Dat is Huis Communicatie, hét bureau voor creatieve oplossingen. 

Huis Communicatie is een full service bureau, met onderwijs als specialisatie. Meer dan een communicatiebureau alleen. Wij verzorgen ook projectmanagement, projectleiding bij scholenfusies en marketingcommunicatie.

Huis Communicatie bestrijkt het gehele communicatiepalet, van interne tot en met externe communicatie, van uitvoering, onderzoek tot en met strategisch advies. Tevens biedt Huis Communicatie marketing en organisatieontwikkeling aan. Onze brede ervaring met tal van gevarieerde projecten en opdrachten maakt Huis Communicatie een aantrekkelijke partner om mee samen te werken. Bovendien hebben de adviseurs van Huis Communicatie verstand van onderwijs, begrijpen het veld en zijn op de hoogte van de ontwikkelingen. De aanpak van ons bureau is mensgericht. Wat de mensen met wie wij samenwerken in een project beweegt, is voor ons een belangrijk gegeven.

Een standaardaanpak kennen wij niet. Iedere opdracht krijgt zijn eigen benadering. Je ontvangt van ons geen duimendikke rapporten of adviezen, maar praktische oplossingen en adviezen die werken. Op maat, wat past bij de organisatie en het budget.

Onze adviseurs werken met passie voor samenwerkingsverbanden, kindcentra en scholen en besturen in het primair, voortgezet, middelbaarberoeps en hoger onderwijs:

Grada Huis - directeur - allround adviseur communicatie, marketing en organisatieontwikkeling
Judith Mulder-Moerman - communicatieadviseur
Marieke de Kok - communicatieadviseur
Janneke Dijke - communicatieadviseur
Talitha Huis - communicatieadviseur
Julian den Hollander - communicatiemedewerker
Irene Boer - communicatieadviseur
Karin Wangko - communicatieadviseur

Huiscommunicatie

Wattstraat 16   2171 TR    Sassenheim   T 0252 34 36 48   E info@huiscommunicatie.nl  W www.huiscommunicatie.nl