Grada Huis

Grada Huis

Eigenaar, oprichter en directeur, communicatie, advies, woordvoering, onderwijsconcepten, imago en profilering, calamiteiten, ontwikkeling IKC

“De samenwerking met mensen, ieder met hun eigen verhaal, interesses en competenties, blijft mij boeien. Het onderwijs is een geweldige sector. Met onze opdrachtgevers bouwen we een relatie op, en we zijn trouw naar elkaar toe. Communicatie is een specialisme. Echt adviseren, communiceren en schrijven zodat het bindt en boeit, dat is een vak. Daar krijg ik niet gauw genoeg van.”

Talitha  Huis

Talitha Huis

communicatieadviseur online en offline, marketingspecialist, profilering, websites, webteksten

“Het is ongelofelijk inspirerend om met opdrachtgevers te werken aan ontwikkelingen en profilering en daarbij een goed passende facebookcampagne te ontwikkelen. Ik ontwikkel graag aantrekkelijke campagnes. Ook als je een nieuwe website wilt of je website wilt upgraden, ben je bij mij aan het goede adres.”

Judith  Mulder

Judith Mulder

communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur, podcast-specialist, medezeggenschap, samenwerkingsverbanden

“Complexe informatie vertalen naar een vorm die aanspreekt en helder is. Dat doe ik graag bij Huis Communicatie!”

Irene Boer

Irene Boer

communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur, video’s, digitale communicatie, webteksten

“Of het nu om het schrijven van een schoolgids gaat of het vertalen van een publieksjaarverslag in een pakkende video: iedere dag is anders bij Huis Communicatie. Dat maakt mijn vak zo mooi!”

Marieke  de Kok

Marieke de Kok

communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur, strategische communicatie en advies, imago, profilering,  arbeidsmarktcommunicatie, mediatraining

“Ik houd van dromen, denken en van doen! Ik word enthousiast van uitdagende projecten waarin verbinding leggen centraal staat. Samen komen we verder.”

Karin Wangko

Karin Wangko

communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur, websites, webteksten, leerlingenwerving

“Een websitetekst, wervingsposter, of een nieuwsbrief? Ik help je graag met het vertellen van je boodschap en het bereiken van jouw doelgroepen.”

Janneke Dijke

Janneke Dijke

communicatieadviseur, tekstschrijver, redacteur, strategische communicatie en advies, imago, profilering, schrijftrainingen, calamiteiten

“Heb je een analytische blik en heldere taal nodig voor je schoolplan of schoolgids? Graag werk ik met je aan de juiste boodschap.”