Bezoek de school met een virtuele tour in 3D

Een virtuele tour in 3D is dé manier om potentiële nieuwe leerlingen kennis te laten maken met de school. Dit biedt  - ook op afstand - een goed beeld van de school. Bij zo’n tour ‘lopen’ bezoekers virtueel door de school. Ze kunnen lokalen binnengaan, video’s bekijken, een speurtocht of proefjes doen. 

Hoe de tour er precies uitziet, bepalen we altijd met de school samen. Met een virtuele tour in 3D:
· krijgen potentiële leerlingen ook op afstand een goed beeld van de school,
· ben je als school vooruitstrevend en spring je in op digitale ontwikkelingen en
· bied je een uniek inkijkje in het gebouw en de lessen. De virtuele tour in 3D wordt op maat gemaakt. 

Personalisatie van de tour

Er zijn legio mogelijkheden om de virtuele tour in 3D nog meer kleur te geven. Zo kunnen er video’s over de school, met eigen docenten en leerlingen in de hoofdrol worden toegevoegd. Ook kan er op verschillende plekken in de school tekst worden toegevoegd met uitleg over een specifieke plek of lokaal in de tour.

Interactieve inhoud die past

Het gaat er vooral om dat de virtuele tour een inkijkje geeft in de school en dat de interactieve inhoud bij de school past. Iedere virtuele tour wordt uiteraard naar eigen wens ingevuld. Huis Communicatie helpt jouw school hier graag bij. Wil je meer weten, neem gerust contact op met adviseur Lisette Gerbrands, lgerbrands@huiscommunicatie.nl.

Benieuwd naar hoe zo’n virtuele tour in 3D eruit ziet? Bekijk hier een voorbeeld van het Rijnlands Lyceum in Sassenheim dat werd gemaakt en begeleid door Huis Communicatie.