Experts op onderwijsgebied

Wij zijn thuis in het onderwijs.  Als enige communicatie- en adviesbureau werken wij specifiek voor deze sector. Onze communicatieadviseurs hebben een brede ervaring in communicatie, advisering, marketing én organisatieontwikkeling. Samen werken we voor tal van scholen, schoolbesturen, samenwerkingsverbanden en andere onderwijsorganisaties.
 

logo Huis Communicatie Missie & visie  logo Huis CommunicatieHoe werken wij?

Wij willen scholen, schoolbesturen en andere onderwijsorganisaties versterken. Door het bieden van strategisch advies én het verzorgen van de gehele communicatie. Moed, Compassie, Succes en Sprankelend zijn onze kernwaarden en uitgangspunten in ons dagelijks werk. Als wij adviseren én voor elkaar als team. Deze waarden houden ons scherp en geven ons richting. 

Onze aanpak is mensgericht. Wij werken niet voor opdrachtgevers, we werken samen met hen. Wat jóu beweegt is ons uitgangspunt. We helpen je graag met tekst en vormgeving van jouw folders, schoolgids, nieuwsbrief of website, maar draaien ook onze hand niet om voor strategisch advies over een onderwijsconcept of een calamiteit. Heb je behoefte aan praktische oplossingen en adviezen die echt werken? Neem dan contact op.