Blogs

Succes is een mooie kernwaarde voor 2022

Succes is een mooie kernwaarde voor 2022

Succes is één van de kernwaarden van Huis Communicatie. Succes maakt blij, het geeft energie. Vorig jaar was voor ons bureau succesvol en ook komend jaar ziet het er rooskleurig uit. Ons succes maakt me trots en dankbaar. De kernwaarde ‘succes’ heb ik – net als onze andere kernwaarden - met veel zorg uitgekozen. Hier zit een gedachte achter die ik graag met jullie deel. In de laatste alinea geef ik je een advies voor in het nieuwe jaar waar zowel jij als je collega’s profijt van zullen hebben.

Media-aandacht biedt altijd een kans

Media-aandacht biedt altijd een kans

Een nieuw schoolgebouw, jubileum, innovatief onderwijsconcept of feestelijke gebeurtenis: scholen en besturen zijn nieuwswaardige organisaties en in deze gevallen is dat gunstig. Maar ook incidenten trekken de aandacht. Een telefoontje van de media als je je handen vol hebt aan een corona-uitbraak. Of negatieve berichten op social media. Dit zijn vormen van media-aandacht waar je meestal niet op zit te wachten. Toch kan media-aandacht ook dan een kans zijn om je positief te presenteren. Wij geven vier tips hoe je dat aanpakt.
Huis Communicatie breidt uit: in gesprek met Suzanne Martens

Huis Communicatie breidt uit: in gesprek met Suzanne Martens

Behulpzaam, een doorzetter en iemand die houdt van aanpakken: zo kunnen we onze nieuwe collega Suzanne Martens het beste omschrijven. Het zijn eigenschappen die goed van pas komen in haar baan als communicatieadviseur bij Huis Communicatie. Suzanne vertelt wat haar interesse in het onderwijs aanwakkerde, wat haar dagelijks bezighoudt op de werkvloer en hoe zij haar capaciteiten inzet om onze klanten te helpen.  
Is WordPress het einde?

Is WordPress het einde?

Iedereen die zich bezighoudt met de website, heeft vast en zeker wel eens van een contentmanagementsysteem (CMS) gehoord. Ondanks dat het een veelvoorkomende term is in de digitale wereld, weet nog niet iedereen wat het precies inhoudt,  welk verschil er is tussen aanbieders en wat de voor- en nadelen zijn per CMS. WordPress wordt gezien als één van de beste contentmanagementsystemen, of dit daadwerkelijk zo is leggen we uit in dit artikel.
Zó houd en breng je leraren aan boord

Zó houd en breng je leraren aan boord

Het lerarentekort oplossen, dat kunnen we niet. Wel weten we op een creatieve en consistente manier ondersteuning te bieden bij arbeidsmarktcommunicatie, zodat het team die geweldige nieuwe collega niet misloopt. Een school sterk neerzetten bij een sollicitant, daarvoor is een onderbouwd imago een must. Hoe arbeidsmarktcommunicatie bij werving en selectie kan helpen, vertellen we in dit artikel én we trakteren op vijf tips voor een beter resultaat van de wervingsinspanningen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...