Corona-proof werven in het vo

Dit is het moment dat leerlingen zich gaan oriënteren op een school voor voortgezet onderwijs. De aangescherpte maatregelen hebben het niet makkelijker gemaakt om toekomstige leerlingen en hun ouders hartelijk te verwelkomen. Maar ook in deze tijd kun je leerlingen en ouders enthousiasmeren voor jouw school. Neem ze online mee!

Een online kijkje 

Ouders en leerlingen kunnen ook online kennis maken met de school. Met een virtuele tour, een video of een leerlingenvlog laat je zien hoe de school er van binnen uitziet én neem je ze mee in de schooldag. Dat is leuk kennismaken! Bovendien zijn er bij een video of vlog nog allerlei creatieve aanvullingen mogelijk, zoals een animatie of een infographic. 

Maak contact met een webinar

Met deze interactieve digitale live-uitzending via internet geef je een sprankelende presentatie over jouw school en het onderwijs. Ouders en leerlingen kijken ontspannen vanaf de bank mee en kunnen tussendoor vragen stellen via de chat. Zo leg je toch persoonlijk contact.  

Wat werkt voor jouw school? 

Er is nog veel meer mogelijk! Al eens nagedacht over een informatiepakket, een schoolbezoek, of een chat-spreekuur van en voor leerlingen? Wij denken graag met je mee wat werkbaar is voor jouw school. Samen bespreken we welke middelen we gaan inzetten en maken we een passende planning. Uiteraard verzorgen wij graag de uitvoer.  
 
Kan jouw school onze hulp gebruiken? We horen graag van je! Neem contact op via 0252 34 36 48 of mail één van ons:  mdekok@huiscommunicatie.nl of talitha@huiscommunicatie.nl