Coronacrisis biedt (ook) kansen voor het onderwijs

De coronacrisis vraagt al enige tijd veel inzet en nog meer veerkracht. Van zowel leraren als leerlingen. Toch biedt de crisis ook kansen, met name op het gebied van digitaal contact. Huis Communicatie adviseerde, ontwikkelde en begeleidde de afgelopen maanden verschillende scholen in hun digitale communicatie, wat leidde tot prachtige virtuele tours in 3D en inhoudelijk sterke en ook leuke webinars. Ook maakten we veel video’s die een goed beeld geven van wat de school te bieden heeft. Huis Communicatie is erg blij met de samenwerking met de scholen en erg trots op de resultaten. We delen graag een aantal cijfers.

Webinars

Huis Communicatie verzorgde de afgelopen al meer dan 200 webinars voor verschillende scholen, van online informatieavond tot proeflessen en volledige open dagen.

Virtuele tour in 3D

Met een virtuele tour in 3D maken nieuwe leerlingen en hun ouders kennis met de school. De afgelopen maanden ontwikkelde Huis Communicatie 8 virtuele tours in 3D. Bekijk hieronder de virtuele tour van het Oosterlicht College Nieuwegein.

Video’s

Wij verzorgden de afgelopen maanden maar liefst 83 video’s, van script tot film. Een van de video's die Huis Communicatie voor het Scala College maakte, bekijk je hieronder.

Ook advies en begeleiding in digitale communicatie? Neem dan contact met ons op via 0252 34 36 48 of mail naar info@huiscommunicatie.nl. Huis Communicatie helpt u uiteraard graag!