Een website die staat als een huis

Grada Huis

Dertien jaar geleden stond ik op een kruispunt: gaan solliciteren of een eigen bedrijf beginnen? Verschillende vrienden vonden mij geknipt voor het ondernemerschap en met knikkende knieën ben ik voor mijzelf begonnen. Vanaf het begin wist ik dat werken als zzp-er niets voor mij zou zijn, ik heb mensen nodig om mij te stimuleren en ik enthousiasmeer graag anderen. Zo werd Huis Communicatie geboren op 1 januari 2009. Het moest een bureau worden dat niet voor de eigen winst ging, maar voluit voor het onderwijs.

Steeds beter werd ik in het ondernemer zijn en er ontstond een team van professionals die samen met mij voor het onderwijs klaar stonden. Huis Communicatie werd een plek waar veel mogelijk was. Waar we het onderwijs bewust wilden maken van de kracht van communiceren. Stoppen met informeren, starten met inspireren. Waar we organisatie en communicatie verbinden. In een paar jaar tijd groeide Huis Communicatie uit tot het enige communicatie- en marketingbureau in het onderwijs. Het team groeide mee.

Onze missie staat inmiddels als een huis: goed onderwijs voor ieder kind. En we blijven groeien. We adviseren niet alleen, we werken hard mee en blijven meedenken, ook ná een opdracht. We maken goede en mooie producten, geven tal van trainingen en worden meer en meer gevraagd door organisaties gelieerd aan het onderwijs en door gemeenten. Onze dienstverlening breidt zich uit naar procesbegeleiding.

Ontzettend mooi allemaal. Alle adviezen en producten willen we je graag laten zien. Voor jou om inspiratie op te doen, en voor ons omdat we er trots op zijn. Daarom heeft Huis Communicatie de website vernieuwd. Nieuwsgierig? Navigeer eens rond. Bekijk de vernieuwde homepage waar we vertellen over onze missie, de pagina Wat we doen en ons Portfolio waar je ziet wat voor mooie projecten we allemaal mogen doen. 

Grada Huis
Directeur Huis Communicatie