Even voorstellen: nieuwe collega Lisette Gerbrands

Sinds eind oktober is Huis Communicatie een professionele adviseur rijker: Lisette Gerbrands. Wie is Lisette, wat is haar achtergrond en welke kennis en ervaring brengt ze met zich mee?

Sinds eind oktober is Huis Communicatie een professionele adviseur rijker: Lisette Gerbrands. Wie is Lisette, wat is haar achtergrond en welke kennis en ervaring brengt ze met zich mee?

Kneepjes van het vak

Met ouders die werkten in het onderwijs, en werkervaring in onderwijs en communicatie heeft Lisette grote raakvlakken met het werkgebied van Huis Communicatie. Ze heeft jarenlang gewerkt als coördinator en redacteur bij verschillende uitgeverijen met uiteenlopende doelgroepen en schreef onder andere voor nieuwsmedia Kidsweek en 7Days. Hier heeft ze het schrijven voor kinderen en jongeren nog verder ontwikkeld. Een fijne aanvulling voor het werkveld waarin Huis Communicatie actief is. 

Schrijven en digitale communicatie

Dat Lisette veel kan schrijven in haar werk bij Huis Communicatie, vindt ze heerlijk. Het is een van haar grote passies en ze is er zeer bedreven in! In haar eerste weken schreef ze al volop teksten voor folders, informatieboekjes, nieuwsbrieven en websites. Een andere grote passie van Lisette is digitale communicatie. Als nieuwe collega neemt ze het nieuwste product van Huis Communicatie onder haar hoede: de virtuele tour in 3D. Dat ze daarnaast zich samen met collega Talitha mag buigen over webinars en de website huiscommunicatie.nl maakt het werk voor haar compleet.  

“Werken bij Huis Communicatie is elke dag anders. Het is hard werken,  de variatie aan projecten die we doen zorgt voor veel afwisseling. Dat vind ik heerlijk! Aan het einde van een werkdag ga ik dan ook zeer voldaan naar huis. De coronacrisis is een hectische tijd, zeker ook voor het onderwijs. Dat Huis Communicatie scholen ondersteunt en helpt in hun communicatie in deze bizarre tijd vind ik een dankbare taak. Een waar ik graag aan bijdraag.” 

Kan Lisette jouw school of onderwijsorganisatie ondersteunen bij de communicatie? Stuur dan een mail naar lgerbrands@huiscommunicatie.nl! ​​​​​