Project uitgelicht: Kangoeroe KIK succesvol van start

Maak kennis met Kangoeroe KIK: een programma inclusief mascotte die Huis Communicatie ontwikkelde voor de gemeente Amstelveen. Met Kangoeroe KIK biedt de gemeente een aantrekkelijk programma met naschoolse activiteiten voor diverse basisscholen in Amstelveen. Via onder andere sport, spel en cultuur krijgen de leerlingen op deze basisscholen extra ontwikkelmogelijkheden, iets dat zij na de coronaperiode hard nodig hebben. 

(Kangoeroe) KIK staat voor Kansen voor Ieder Kind. Huis Communicatie is als kwartiermaker en projectleider verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dit programma. Wij brengen alle partijen bij elkaar: onderwijs, maatschappelijke aanbieders van activiteiten en gemeente. Ook verzorgen wij een zomerprogramma. De gemeente bekostigt de activiteiten met een deel van de gemeentelijke NPO-gelden. 

Kick-off

Dinsdag 24 mei vond de kick-off plaats op Brede School Omnibus. Trots als we zijn op dit mooie programma waren ook wij erbij. De media waren uitgenodigd en maakten mooie reportages. Een verslaggever van RTV Amstelveen legde de start van het programma vast. De video kan je hier bekijken: