Mooi nieuws: directie Huis Communicatie breidt uit

Grada Huis

Dankzij al die geweldige scholen, besturen en onderwijsorganisaties is Huis Communicatie uitgegroeid tot hét communicatie- en marketingbureau in het onderwijs. Onze klantenkring groeit dagelijks, en daar zijn wij heel blij mee. Deze groei hebben we nu ook vertaald in onze interne organisatie door de leiding en aansturing hierop aan te passen. Naast mij is Talitha Huis (inderdaad familie) vanaf nu ook directeur.

Het leiden van Huis Communicatie en de grote projecten die ik mag oppakken, wordt te veel voor mij alleen. Nu er een nieuwe generatie staat te popelen om een deel van de directietaken over te nemen, maak ik daar dankbaar gebruik van. Iets meer vrije tijd is ook wat waard. Marieke de Kok en Janneke Dijke vormen samen met Talitha ons MT. Drie kanjers van vrouwen die altijd weer de vernieuwing aanjagen, onze kwaliteit bewaken en de communicatieadviseurs aansturen en uitdagen het beste te leveren aan iedereen die met ons samenwerkt.

15 jaar geleden ben ik alleen gestart met Huis Communicatie. Een kantoor, een bureau en nul klanten. We zijn nu met z’n vijftienen en we hebben nog enkele vacatures open staan. Nog nooit ben ik met tegenzin naar m’n werk gegaan, en dat geldt voor alle medewerkers. Jullie maken ons werk spannend, interessant en doeltreffend. Met Talitha naast mij aan het roer blijven we het beste bieden vanuit ons vak. Houden we de nieuwste ontwikkelingen bij en hopen we steeds weer oplossingen en ondersteuning te bieden vanuit onze kernwaarden Moed, Compassie, Sprankelend en Succes als onze koers. 

Grada Huis
Directeur Huis Communicatie