Onze nieuwe adviseur Tessa Verdegaal

Werken bij een succesvolle en dynamische organisatie met een maatschappelijke opdracht. Dat avontuur gaat nieuwe collega Tessa Verdegaal graag aan. Sinds maart 2021 werkt ze als communicatieadviseur bij Huis Communicatie. Wie is Tessa, wat is haar achtergrond en welke kennis en ervaring brengt ze met zich mee?

Waarom communicatie?
Communicatie is een prachtig en veelzijdig vak. Iedere dag weer zijn we bezig met een boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen bij de doelgroep. Daarbij het juiste kanaal te nemen met een passende tone of voice vind ik heel interessant. Communicatie is een vak waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, met woorden én met beeld. Daar word ik iedere dag weer blij van!

Waarom onderwijs?
Het onderwijs heeft me altijd getrokken. Dat is niet zo gek met flink wat familieleden in het onderwijs, waaronder mijn opa. Goed onderwijs geeft kinderen de kans om het beste uit zichzelf te halen. Wat mijn werk interessant maakt, is dat wat ik doe, er ook voor een ander toe doet. Dat je echt iets betekent voor een ander. Dat ik met mijn werk voor Huis Communicatie daar voor het onderwijs aan kan bijdragen maakt me trots.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Na mijn journalistieke studie startte ik op een redactie voor Huis-aan-huisbladen. Daarna heb ik gewerkt als marketing- en communicatiemanager bij een horecagroep. Hier was ik verantwoordelijk voor strategie en uitvoering van alle online en offline activiteiten op het gebied van marketing en communicatie. Juist in de coronatijd waar de horeca het heel moeilijk heeft, vraagt dat veel creativiteit.

Waar mogen opdrachtgevers je voor bellen?
Ik ben een allround communicatie-adviseur en redacteur. Ondanks dat ik uit een andere sector kom, weet ik me al goed in het onderwijsveld te bewegen. Dat ik mag werken bij Huis Communicatie dat zich richt op onderwijs is precies waar ik van geniet. Ik fiets dan ook iedere dag met plezier naar mijn werk! 

Kan Tessa jou ondersteunen bij de communicatie? Stuur dan een mail naar tverdegaal@huiscommunicatie.nl