Redacteur / communicatieadviseur (32 uur) gezocht

Past onze vacature bij jou of pas jij bij onze vacature? Zo’n opmerkelijk verschil in het werven van nieuwe collega’s is precies wat ons bureau kenmerkt. Je hoeft niet een ervaren adviseur en/of redacteur te zijn om bij ons te komen werken, wij gaan uit van jouw capaciteiten en vinden het geweldig als jij hiermee ons bedrijf verder helpt. Wij zoeken een communicatieve creatieveling (32 uur) die werkt vanuit beleving en passie.

Laten we kennismaken

Wie zijn wij? Huis Communicatie is het enige communicatiebureau dat specifiek werkt voor de onderwijssector. Dat is een bewuste keuze. Onze doelstelling is de onderwijssector te ondersteunen en te adviseren zodat kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind mogelijk is. Goede communicatie en marketing op alle niveaus is daarvoor onontbeerlijk. Ons bureau – dat gevestigd is in Sassenheim - groeit als een malle en daar zijn wij bijzonder trots op. 

Wat vragen wij van jou?

Onze nieuwe collega word je niet zomaar. Je hebt vast in de media wel alle zorgen en uitdagingen gehoord waar het onderwijs voor staat. Wij staan naast onze onderwijsklanten en helpen hen duidelijk en goed te communiceren op alle gebieden. Wij adviseren hen bij hun profilering en het communiceren van beleid, om maar eens wat te noemen. Onze creatieve marketingoplossingen geven klanten een boost. We maken websites, video’s, schrijven nieuwsbrieven, schoolgidsen en jaarverslagen. Ook arbeidsmarktcommunicatie speelt een steeds grotere rol in onze advisering. En dat is nog lang niet alles. Neem maar eens een kijkje op onze website om te zien wat wij allemaal doen. Natuurlijk hoef jij dit allemaal nog niet te kunnen. Wat we wel van jou vragen is je volle inzet, professionaliteit en enthousiasme. Want als je adviseert en ondersteunt, dan moet je wel bagage in je rugzak hebben.

Samen bouwen we aan de inhoud van jouw rugzak

Als je bij ons komt werken, bouwen we samen aan de inhoud van jouw rugzak. Afhankelijk van je ervaring, ziet binnen Huis Communicatie iedere rugzak er anders uit. Wij zijn benieuwd wat er al in jouw rugzak zit: waarmee kun jij ons bedrijf verder helpen? Heb je op het gebied van communicatie nog niet heel veel ervaring? Ben je een goede redacteur, maar heb je nog nooit voor het onderwijs gewerkt? Solliciteer dan toch, want spirit, drive en compassie tellen bij ons even zwaar.

Goed schrijven is een must

Wil je in ons professionele team lekker kunnen meekomen, dan moet je goed kunnen schrijven voor alle vormen van communicatiemiddelen. Wij zijn van positief meedenken en creatief benaderen. Van continu ons bureau en onszelf ontwikkelen. Niet omdat het moet (bij ons geen functioneringsgesprekken waar je wordt afgerekend), maar omdat wij dat willen (daar komt die drive weer!). Op deze manier houden we plezier in ons werk. Onze kernwaarden Moed, Compassie, Succes en Sprankelend nemen wij heel serieus.

HBO of universitair niveau

Ons werk vraagt hbo- of universitair niveau. Ons uitgangspunt is teamwork, dus wij werken in principe op kantoor. Het is handig als je niet meer dan ca. drie kwartier – een uur reizen van Sassenheim woont.

Ben je nieuwsgierig genoeg om te solliciteren? Stuur dan een appje naar Grada Huis (06 53 22 82 46), bel ons kantoor (0252 34 36 48) of mail je motivatie en CV voor 7 maart naar info@huiscommunicatie.nl. We hopen dat je solliciteert! De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 10 maart. Hopelijk zien we je dan!

Solliciteer vandaag nog!