Crisiscommunicatie 

Huis Communicatie CrisiscommunicatieWat doe je in lastige situaties? Hoe pak je de communicatie met de verschillende partijen op? Benader ons in tijden van crisis. We geven je handvatten om lastige situaties te managen, te organiseren en te operationaliseren of we nemen je dit volledig uit handen. Zo weet jij hoe je – met een beetje hulp van buitenaf-  adequaat kunt handelen en communiceren, óók met de media.   

Waar communiceer je over tijdens een crisis? 

Tijdens een crisis communiceer je op verschillende manieren: je geeft informatie over feiten, geeft betekenis aan de gebeurtenissen en je zorgt voor schadebeperking. Afhankelijk van de crisis kies je de middelen die je hiervoor inzet. Het werkt ook andersom: soms wordt een situatie uitgebreid besproken op social media. Wat is dan de juiste aanpak? 

Huis Communicatie ondersteunt bij crises 

Wij bieden ondersteuning op maat bij elke lastige situatie. Hierbij houden we rekening met de belangen van diverse partijen.  Op dit moment zorgt het Coronavirus voor een wereldwijde crisis. Bekijk hier hoe we jouw onderwijsorganisatie hierbij kunnen ondersteunen.

Contact ons over crisiscommunicatie