Onderwijscommunicatie abonnement 

Ieder schoolbestuur wil de communicatie goed op orde hebben. Kies je voor een eigen communicatiemedewerker of huur je een externe professional in?

Huis Communicatie combineert het beste van beiden in ons bestuursabonnement ‘Communicatieprofs: een abonnement op goede onderwijscommunicatie’. We zijn inmiddels een begrip in de onderwijssector en werken met vele scholen en besturen in het PO, VO en MBO samen.

Speciaal voor schoolbesturen bieden wij drie verschillende bestuursabonnementen aan - die uiteraard volledig naar wens zijn aan te passen - waarmee we besturen op meerdere manieren ontzorgen en adviseren. Veel besturen hebben ons abonnement al ontdekt. 

neem contact met ons op ⇨ 

Huis Communicatie

Hoe werkt het? 


Eén van onze enthousiaste communicatieprofessionals gaat met veel plezier voor jullie aan de slag. Deze adviseur is het vaste aanspreekpunt en een fijne sparringpartner waar je altijd op kunt terugvallen en die graag een stapje harder loopt.

Met heldere afspraken die gedurende het jaar opgepakt worden, kun je erop rekenen dat de communicatie professioneel en zorgvuldig wordt opgepakt.

De voordelen op een rij


✔   
Een jaar lang volledig ontzorgd op communicatiegebied
✔   Altijd een abonnement dat bij je bestuur past
✔   10% korting op ons uurtarief 
✔   Eén vast contactpersoon
✔   Ondersteuning van een team van experts
✔   Eén vast bedrag per maand
✔   100% maatwerk
✔   Huis Communicatie is altijd bereikbaar

Wij bieden drie pakketten aan

Uiteraard passen wij de pakketten graag aan jouw wensen aan. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.