Digitaal

App

Makkelijker organiseren, administreren én communiceren met leerlingen, ouders en medewerkers. Een app werkt intuïtief en kan voor meer verbinding en transparantie zorgen. Wij werken samen met verschillende ouderapps die tevens gekoppeld kunnen worden aan de websites die wij aanbieden.

Infographics

De juiste informatie in één oogopslag. Een goede infographic geeft op een visuele manier (complexe) informatie weer. Een erg veelzijdig instrument dat op veel vlakken zijn werk kan doen: via de website, nieuwsbrief, maar ook in het jaarverslag of in de schoolgids. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Podcast

Waar staat jouw school voor en hoe komt dat tot uiting? Neem de luisteraar mee in je verhaal met een podcastserie! Podcasts zijn weer helemaal terug van weggeweest. Wil jij ook jouw visie op onderwijs delen en uitvoerig in gesprek gaan met leraren en leerlingen? We helpen je hierbij.

Video & animatie

Een krachtige tool in de sterk digitaliserende wereld zijn video’s en animaties. Met een animatie kun je een ingewikkelde boodschap in één minuut duidelijk maken. Een beleidsplan laat je leven via een video. Er zijn hiernaast vele mogelijkheden om digitaal te communiceren. Samen kijken we wat het beste past: een impressie, een inspirerend verhaal, een profilering van een onderwijsconcept of een school. Alles is mogelijk. Wij zorgen voor een video die opvalt, met een heldere boodschap tegen een aantrekkelijk tarief. Benieuwd hoe video voor jou kan werken? Neem gerust contact op.

Bekijk hier enkele video's die we maakten voor onze cliënten

Website

We verzorgen graag een complete website voor de school, het integraal kindcentrum (IKC), het bestuur of het samenwerkingsverband. Met onze ervaring in onderwijscommunicatie, kijken wij verder dan alleen de site. Bij ons vind je geen ‘one size fits all’. Wij ontwikkelen een website vanuit het oogpunt van communicatie met de doelgroepen. Dan is er meer nodig dan een algemeen sjabloon. Bovendien zijn onze websites mobile first. Lees meer over onze websites op www.nieuweschoolwebsite.nl (onderdeel van Huis Communicatie en Advies).