Video en animatie

Een sprankelende promotievideo van de school of het bestuur op de homepage. Een wervend gifje voor social media om nieuwe leraren over de streep te trekken om juist voor jouw onderwijsorganisatie te kiezen. Een unieke op maat gemaakte animatie-video waarin het onderwijsconcept duidelijk én aantrekkelijk wordt toegelicht.

Al eens aan een stop-motion, social media clip, professionele vlog, getekende strip of een digivid met foto’s gedacht? Samen kijken we wat het beste past. Alles op het gebied van video en animatie is mogelijk bij Huis Communicatie. Voor ieder budget. Vertel ons wat de wensen zijn, dan gaan we graag aan de slag.

Mail huis communicatie ⇨ 

Huis Communicatie

Voorbeelden van wat wij maken:

   Wervingsvideo's
   Promotievideo's
   Informatieve video's
   Toelichting onderwijsconcept
   Digivids met foto’s
   Social media clips    
 

   Gifjes
   Stop-motions
   Getekende animaties

Huis Communicatie kijkt naar het totaalplaatje


Video is de toekomst. Daarom hebben wij al vele scholen en schoolbesturen voorzien van een mooie video óf animatie om een boodschap over te brengen. Wie voor Huis Communicatie kiest, is er niet alleen van verzekerd dat wij tot een mooi eindresultaat komen. Wij zorgen er ook voor dat de video of animatie klopt bij het totaalplaatje van de onderwijsorganisatie.

Voordat we met een camera naar een school of bestuur toegaan, denken we eerst goed na wat we met de video of animatie willen bereiken. Samen bepalen we het doel/de doelen van de video. Wil je de kijker alleen informeren (bijvoorbeeld over het jaarverslag of strategisch beleidsplan) of wil je dat de kijker overgaat tot actie (aanmelden open dag, cv opsturen)? Het doel vormt het fundament van de video en moet duidelijk zijn. Daar gaan we samen voor zorgen. 

Verschillende pakketten, voor ieder budget


Wij bieden verschillende soorten video’s aan in verschillende prijsklassen. Vindt de onthulling van het nieuwe logo plaats en wil je alleen een sfeerimpressie op beeld? Dan sturen we graag een van onze professionele videografen langs om het geheel vast te leggen. We schrijven geen script, maar zorgen wel voor een mooie video. Dit is al mogelijk voor een relatief klein budget. 

Liever een video of animatie op maat? Denk aan een animatie waarin het koersplan uitgelicht wordt of een promotievideo waarin leerlingen, ouders en collega’s aan het woord komen? Geen probleem. Doordat onze communicatieadviseurs verstand hebben van het onderwijs, zijn we een fijne gesprekspartner die begrijpt welk verhaal je wilt vertellen. We bepalen samen het doel, schrijven een script en indien gewenst zijn we aanwezig tijdens het filmen.  Vraag hiervoor een prijs-op-maat aan.