Video en animatie

Een krachtige tool in de sterk digitaliserende wereld zijn video’s en animaties. Met een animatie kun je een ingewikkelde boodschap in één minuut duidelijk maken. Een beleidsplan laat je leven via een video. Er zijn hiernaast vele mogelijkheden om digitaal te communiceren. Samen kijken we wat het beste past: een impressie, een inspirerend verhaal, een profilering van een onderwijsconcept of een school. Alles is mogelijk. Wij zorgen voor een video die opvalt, met een heldere boodschap tegen een aantrekkelijk tarief. 

Wat werkt voor jouw school of schoolbestuur?

Samen kijken we wat het beste past: een impressie, een inspirerend verhaal, een profilering van een onderwijsconcept of een school. Wil je leerlingen in beeld, een verteller, geanimeerde figuren of alleen tekst? Alles is mogelijk. 

Bekijk hier een voorbeeldvideo, gemaakt door Huis Communicatie >> 

Huis Communicatie verzorgt jouw video’s en animaties

Doordat onze communicatieadviseurs verstand hebben van onderwijs, zijn we een fijne gesprekspartner die begrijpt welk verhaal je wilt vertellen. We denken mee en we denken verder van het script tot de uitvoering. Benieuwd hoe dit voor jou kan werken? Neem gerust contact op, we horen graag van je.

Bekijk hier meer video's, gemaakt door Huis Communicatie >>

Neem contact met ons op