Virtuele tour in 3D

Vanaf je bank sta je opeens midden in de school. Hoe? Door middel van een virtuele tour in 3D. Een virtuele tour is dé manier om op een laagdrempelige manier leerlingen en ouders kennis te laten maken met de school. Een digitale rondleiding door de school biedt – ook op afstand – een goed beeld van de school en de invulling van het onderwijs. Wil je:

      Dat potentiële leerlingen ook op afstand een goed beeld krijgen van de school?
      Dat jouw school vooruitstrevend is en inspringt op digitale ontwikkelingen?
    Een op maat gemaakte virtuele tour in 3D voor een betaalbare prijs?
 

NEEM CONTACT MET ONS OP ⇨ 

Huis Communicatie

Met een virtuele tour trek je vele malen meer bezoekers dan met een fysieke open dag

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is een digitale rondleiding door je schoolgebouw. Bezoekers kunnen lokalen binnengaan, video’s bekijken, een speurtocht doen en de sfeer van de school proeven. Dankzij 3D kunnen ouders en leerlingen de school vanuit hun eigen woonkamer ontdekken en zien hoe het onderwijs ingevuld en uitgevoerd wordt. Het is een middel om je te profileren, met een groot bereik. 

Volledig op maat

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om de virtuele tour nog meer kleur te geven én eigen te maken. Zo kunnen er video’s over de school - bijvoorbeeld met leerlingen in de hoofdrol - worden toegevoegd. Ook kan er op verschillende plekken in de school tekst worden toegevoegd met uitleg over een specifieke plek of lokaal. Of maak een quiz, speurtocht, challenge… Iedere virtuele tour wordt volledig naar eigen wens ingevuld.

Voorbeeld virtuele tour

Houd de virtuele tour up-to-date

Als je al een virtuele tour hebt, dan raden we aan deze elk jaar te actualiseren. Dit kan door het vernieuwen van foto’s of video’s, maar ook door spelelementen zoals een speurtocht toe te voegen. Dit maakt het elk jaar weer aantrekkelijk om de tour te bekijken.

Interactieve inhoud die past

Het gaat er vooral om dat de virtuele tour een inkijkje geeft in de school en dat de interactieve inhoud bij de school past. Iedere virtuele tour wordt op maat gemaakt. Met een virtuele tour trek je vele malen meer bezoekers dan met een fysieke open dag. De tours die wij gemaakt hebben, hebben in het eerste jaar al duizenden bezoekers naar de website getrokken en gezorgd voor veel interesse bij ouders en leerlingen.