Virtuele tour in 3D

Een virtuele tour in 3D is in tijden van corona en ontwikkelingen in de digitalisering dé manier om leerlingen kennis te laten maken met de school.

Een virtuele tour in 3D is dé manier om nieuwe leerlingen kennis te laten maken met de school. De tour biedt - juist op afstand - een goed beeld van hoe de school er van binnen uitziet. Leerlingen en hun ouders ‘lopen’ virtueel door de school. Ze kunnen lokalen binnengaan, video’s bekijken en een speurtocht of proefjes doen. De school geeft hiermee een kijkje in de school en laat zien hoe het onderwijs ingevuld en uitgevoerd wordt. Iedere virtuele tour wordt uiteraard naar eigen wens ingevuld.

Personalisatie van de tour

Er zijn legio mogelijkheden om de virtuele tour in 3D nog meer kleur te geven. Zo kunnen er video’s over de school, met eigen docenten en leerlingen in de hoofdrol worden toegevoegd. Ook kan er op verschillende plekken in de school tekst worden toegevoegd met uitleg over een specifieke plek of lokaal in de tour.

Interactieve inhoud die past

Benieuwd naar hoe zo’n virtuele tour in 3D eruit ziet? Bekijk hieronder de tour van het Rijnlands Lyceum in Sassenheim dat werd gemaakt en begeleid door Huis Communicatie. Meer voorbeelden vind je hier.

Het gaat er vooral om dat de virtuele tour een inkijkje geeft in de school en dat de interactieve inhoud bij de school past. Iedere virtuele tour wordt uiteraard naar eigen wens ingevuld.  Wil je:

  • dat potentiële leerlingen ook op afstand een goed beeld krijgen van de school;
  • dat jouw school vooruitstrevend is en inspringt op digitale ontwikkelingen;
  • een op maat gemaakte virtuele tour in 3D voor een betaalbare prijs?

Huis Communicatie helpt hier graag bij. Wil je meer weten, neem gerust contact op via 0252 34 36 48 of info@huiscommunicatie.nl.