Nieuwe website

Voorkom dat bezoekers van je website gelijk wegklikken bij het zien van je homepage. Slechte foto's, veel tekst en een onduidelijk navigatiemenu schrikken de bezoeker af. Hoe je dat tegengaat?

Maak kennis met Nieuweschoolwebsite.nl, onderdeel van Huis Communicatie. Vanuit Nieuweschoolwebsite.nl hebben we al voor vele onderwijsorganisaties een professionele en passende website mogen maken. Mobile first, eenvoudig zelfstandig te beheren, 100% veilig en met een eigentijds design.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees verder of neem een kijkje op de website van Nieuweschoolwebsite.

naar nieuweschoolwebsite.nl ⇨ 

Huis Communicatie

Een nieuwe website die begeleid wordt door communicatieadviseurs met kennis van ICT én het onderwijs

Waarom kiezen voor Nieuweschoolwebsite?

Een professionele en onderhoudsvriendelijke website die aansluit bij jouw onderwijsorganisatie. Of het nu voor een basisschool, middelbare school, IKC, bestuur of samenwerkingsverband is, wij gaan graag voor je aan de slag. 

Vanuit Nieuweschoolwebsite.nl denken we graag met je mee over de beste manier om jouw onderwijsorganisatie online te profileren, aansluitend bij het doel en de wensen. Wie kiest voor Nieuweschoolwebsite.nl is ervan verzekerd dat het ontwikkelen van de website begeleid wordt door communicatieadviseurs met kennis van ICT én het onderwijs. Door onze kennis en ervaring kijken wij net een stapje verder dan alleen de website als buitenkant. Want inhoud is net zo belangrijk.

Al onze websites zijn

   Mobile first 
   AVG-proof 
   Goed vindbaar 
   Eenvoudig te beheren 
   Met eigentijds design 
   100% veilig dankzij ons eigen CMS beheersysteem

Al onze websites zijn mobile first: een must voor iedere website

Je website als profileringsmiddel

De website is een belangrijke informatiebron voor ouders, leerlingen en (potentiele) medewerkers. Maar vergeet niet dat een website nog veel meer mogelijkheden biedt. Het is een uitgelezen kans om je te profileren, je te onderscheiden van de rest. Wat is zo bijzonder aan deze school? Waarom zou je juist bij dít bestuur gaan werken? Er zijn tal van manieren om dit op de website te laten opvallen. Het grote voordeel aan Huis Communicatie is dat wij verstand hebben van het onderwijs. We weten hoe we jouw website inzetten als het ideale middel om je organisatie op de kaart te zetten. 

 

 

Huis Communicatie

 

 

Huis Communicatie

Maak kennis met Nieuweschoolwebsite.nl

Vele scholen en besturen gingen je voor. Wij maakten o.a. websites voor Stichting Floreer, Onderwijsgroep Oost-Brabant, het Buitenhout College in Almere, het Rijnlands Lyceum in Sassenheim en Kies je school in Almere. Omdat Nieuweschoolwebsite onderdeel is van Huis Communicatie, bieden wij meer dan alleen een gloednieuwe website. Denk aan:

   het schrijven van webteksten
   het verzorgen van de fotografie
   het maken van een mooie (welkomst)video

Kijk snel op onze website www.nieuweschoolwebsite.nl of stuur Talitha, verantwoordelijk voor onze digitale tak, een mail. 

mail Talitha