Website

Je wilt een nieuwe website. Misschien is er al een website, maar is deze toe aan een opfrisbeurt. Of misschien zijn jullie bezig met de ontwikkeling van een nieuw kindcentrum en mag een professionele website niet ontbreken. Dan ben je bij Huis Communicatie aan het juiste adres. Wij hebben al voor tal van scholen, besturen, kindcentra (IKC) en samenwerkingsverbanden een mooie website mogen realiseren. Dit doen wij vanuit Nieuweschoolwebsite.nl, onderdeel van Huis Communicatie.

lees meer op nieuweschoolwebsite.nl 

Waarom kiezen voor Huis Communicatie?

Met onze ervaring in onderwijscommunicatie, kijken wij verder dan alleen een catchy site. Bij ons vind je geen ‘one size fits all’. Wij ontwikkelen een website vanuit het oogpunt van communicatie met de doelgroepen. Dit betekent dat we niet werken vanuit een standaard sjabloon, maar echt inhoudelijk kijken wat voor website bij jouw onderwijsorganisatie past. Bovendien zijn al onze websites mobile first wat betekent dat ze vanaf elk beeldscherm - klein of groot - goed te bezoeken zijn. Lees meer over onze websites op www.nieuweschoolwebsite.nl (onderdeel van Huis Communicatie).


Onze voordelen op een rij

✓ AVG-Proof
✓ Eenvoudig te beheren
✓ 100% veilige website
✓ Eigentijds design
✓ Goede vindbaarheid
✓ Mobile first


Het belang van een goede website

De website is het visitekaartje van je school. Ouders, (nieuwe) leerlingen of potentiële nieuwe collega’s oriënteren zich met name op het internet om een geschikte school te vinden. Je website is dan ook één van de eerste middelen om met elkaar in contact te komen. Via de website van de school kunnen je bezoekers ontdekken wat voor onderwijsconcept de school heeft, waar de school voor staat, wie deel uitmaakt van het team en nog veel meer.  Het is dan ook van belang dat je website er niet alleen catchy uitziet, maar de bezoeker ook van de juiste informatie voorziet.

Een must voor iedere website: mobile first

Natuurlijk moet je website er uitnodigend uitzien. Het is belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en dat de informatie compleet en snel vindbaar. Maar vergeet ook niet dat steeds meer mensen hun mobiele telefoon gebruiken om te researchen. Juist via de smartphone moet je website dan ook goed bereikbaar zijn. Want je kunt er vanuit gaan dat de smartphone veelal het middel zal zijn waarmee de bezoekers op jouw website komen. Omdat wij onze websites ‘mobile first’ maken, weet je zeker dat hij het goed doet op alle mobiele apparaten. Dus ook op een laptop, tablet en smartphone.

Je website als profileringsmiddel

Naast het bieden van alle nodige informatie kan je website nog veel meer voor je doen. Het is een uitgelezen kans om je te profileren, je te onderscheiden van de rest. Wat is zo bijzonder aan deze school? Waarom zou je bij juist dít bestuur gaan werken? Er zijn tal van manieren om dit op de website te laten opvallen. Het design en de navigatie bieden veel mogelijkheden. Het grote voordeel aan Huis Communicatie is dat wij verstand hebben van het onderwijs. We weten waarover jouw website moet beschikken. Kies je voor een website van Huis Communicatie, dan kijken we graag met je naar wat het beste past bij jouw organisatie. 

Maak kennis met Nieuwe School Website

Vele scholen en besturen gingen je voor. Wij maakten o.a. websites voor Onderwijsgroep Oost-Brabant, het Buitenhout College in Almere, het Rijnlands Lyceum in Sassenheim, Kies je school in Almere en de Vereniging van Onderwijsbestuurders (VvOB). Dit doen wij vanuit Nieuweschoolwebsite.nl, onderdeel van Huis Communicatie. Neem een kijkje op www.nieuweschoolwebsite.nl en lees wat we voor je kunnen betekenen.

 Bezoek Nieuweschoolwebsite.nl