Website

Ouders of potentiële nieuwe collega’s oriënteren zich steeds meer op het internet om een geschikte school te vinden. De website is dan ook één van de eerste middelen om met elkaar in contact te komen. Belangrijk dus om dit middel goed in te zetten en bij te houden. 

Informatiebron nr. 1.

Hoewel voorheen het lezen van een brochure of schoolgids dé manier was om meer van een onderwijsorganisatie te weten te komen, verzamelen de meeste ouders en werkzoekenden tegenwoordig hun informatie online.  En omdat een groot deel een smartphone bezit, is dit allemaal heel makkelijk te doen vanaf de luie stoel of bank. Via de website van de school kunnen ze ontdekken wat voor onderwijsconcept de school heeft, waar de school voor staat, wie deel maakt van het team en nog veel meer. 

Mobile-first

Het is dus belangrijk dat je website gebruiksvriendelijk is en de informatie compleet en snel vindbaar. Juist via de smartphone. Want deze zal veelal het middel zijn waarmee de bezoekers op jouw website komen. Omdat wij onze websites ‘mobile first’ maken, weet je zeker dat hij het goed doet op alle mobiele apparaten.

Je website als profileringsmiddel

Naast het bieden van alle nodige informatie kan je website nog veel meer voor je doen. Het is een uitgelezen kans om je te profileren, je te onderscheiden van de rest. Wat is zo bijzonder aan deze school? Waarom zou je bij juist dít bestuur gaan werken? Er zijn tal van manieren om dit op de website te laten opvallen. Het design en de navigatie bieden veel mogelijkheden, we kijken graag met je naar wat het beste past. 

Ontwikkeld vanuit communicatieoogpunt

We verzorgen graag een complete website voor de school, het integraal kindcentrum (IKC), het bestuur of het samenwerkingsverband. Met onze ervaring in onderwijscommunicatie, kijken wij verder dan alleen de site. Bij ons vind je geen ‘one size fits all’. Wij ontwikkelen een website vanuit het oogpunt van communicatie met de doelgroepen. Dan is er meer nodig dan een algemeen sjabloon. Lees meer over onze websites op www.nieuweschoolwebsite.nl (onderdeel van Huis Communicatie). 

 Ik wil ook een nieuwe schoolwebsite