Profilering

Communicatie in het onderwijs

Voor het verbeteren van communicatie in de school, de organisatie, met ouders of het creëren van meer draagvlak is Huis Communicatie het aangewezen bureau. Bij ons kun je aankloppen voor al je ideeën, vragen en uitdagingen op het gebied van communicatie, klein én groot. In tekst en beeld, online en offline.

Imago en profilering

Kan het imago van de school wel een boost gebruiken? Een school heeft wel een beeld van hoe zij bekend wil staan, maar soms klopt dat niet met hoe anderen en ouders de school zien. Door te werken aan een gewenst imago komen beide dichter bij elkaar. Een imago moet ook inhoud hebben. Kortom: er komt meer bij kijken dan alleen een folder en een advertentie. En ook dat kunnen wij verzorgen.

Communicatiemiddelen met een krachtig logo en de juiste teksten zijn onmisbaar voor een sterke profilering. Wij verzorgen de ontwikkeling en redactie van brochures, website, advertorials en corporate story, om maar een paar voorbeelden te noemen. Positionering en profilering zijn altijd maatwerk.

Social media

Een sterke profilering of het werven van leerlingen en medewerkers: daar kan social media aan bijdragen. Hoe kan jouw school optimaal gebruik maken van platformen als YouTube, Instagram, Twitter en Facebook? Wij gaan er graag over met je in gesprek. Hierbij houden we uiteraard rekening met de privacywetgeving.