Imago en identiteit

Een school met een sprankelende reputatie waar kinderen graag naartoe gaan. Een bestuur waar leraren met trots voor werken. Het werven van leerlingen is voor jou niet nodig en moeite met het rondkrijgen van de formatie heb je vrijwel nooit.

Kortom: je hebt een positief imago dat past bij wie je als school of bestuur bent. Dát is wat je als onderwijsorganisatie wilt bereiken. 

Klinkt goed? Huis Communicatie verkent met jou graag de mogelijkheden om je organisatie stevig te profileren. Lees hier hoe we dat samen aanpakken. 

JA, IK wil ondersteuning bij onze profilering ⇨ 

Huis Communicatie

Organisatie onder de loep


Een aantrekkelijk profiel is van vele factoren afhankelijk. Samen nemen we de organisatie onder de loep, we kijken naar jullie profilering, reputatie en imago en geven antwoord op vragen, zoals: wat is er sterk aan jullie onderwijsconcept? Klopt het imago met de identiteit van je organisatie? Je hebt kernwaarden, draag je deze voldoende uit? We bekijken hoe we je imago beter kunnen laten aansluiten op je identiteit en welke middelen we inzetten om dit duidelijk te communiceren. 

Communicatiemiddelen


✔   
Krachtige kernboodschap doorvertalen in vormgeving en redactie 
✔   Scan van de regio
✔   Nieuw logo en nieuwe huisstijl
✔   Inzet social media
✔   Persberichten
✔   Fotografie voor online en offline uitingen

Samen werken aan de profilering? Bel ons!


Wij leveren een helder profileringsplan waarin we beschrijven welke stappen we met elkaar zetten om aan een nieuwe profilering te werken. Voordat we van start gaan met de uitvoering - waarvoor je uiteraard ook bij ons terecht kunt - duiken we eerst in de inhoud. Hierbij houden we onder andere rekening met de doelgroep(en), de reputatie, het imago en natuurlijk de customer journey zodat we een duidelijk beeld hebben wat we moeten doen om de profilering te verbeteren. Ons profileringsplan geeft vervolgens handvatten waarmee jullie concreet aan de slag kunnen. 

Stuur ons een mail of bel 0252 34 36 48.

Mail Huis Communicatie