Logo en huisstijl

Een grote gele M. Een zwart vinkje. Een appel met een hap eruit. Grote kans dat deze summiere omschrijvingen gelijk een beeld bij je oproepen. Je ziet ze voor je, krijgt misschien zelfs zin in een hamburger, of nieuwe sportschoenen. Een sterk en onderscheidend logo zorgt voor herkenbaarheid én naamsbekendheid. Het schept vertrouwen en straalt uit waar je voor staat. Dat klinkt makkelijker dan het is. Wij hebben inmiddels al vele scholen en besturen begeleid bij het restylen of volledig vernieuwen van hun logo én huisstijl. Want een goed logo staat niet op zichzelf. 

Toe aan een nieuwe look en feel voor de organisatie?

NEEM CONTACT MET ONS OP ⇨ 

Huis Communicatie

De kracht van een goed logo

Alle organisaties hebben een sterk logo nodig. Een logo dat direct een goed gevoel oproept. Een gevoel dat aansluit bij jouw organisatie. Een logo geeft ouders, leerlingen én (nieuwe) medewerkers een goede indruk van de school of het bestuur. Een slecht logo doet het tegenovergestelde en schrikt af. Bijvoorbeeld omdat het oubollig is, onaantrekkelijk en niet overeenkomt met de verwachtingen. Jammer, toch? Kijk eens kritisch naar je eigen logo. Voldoet dat aan de belangrijkste voorwaarden van een sterk logo? We zetten ze voor je op een rij ⇨

   Een goed logo sluit aan bij het karakter van de school of het bestuur
   Het geeft een bepaald gevoel mee, een emotie die aansluit
       bij de organisatie
   Een logo sluit naadloos aan op je onderwijsconcept
   En is onderdeel van een huisstijl
   Het is flexibel en daardoor bruikbaar voor verschillende uitingen
   Je kunt het vergroten en verkleinen
   En het is tijdloos

5 stappen naar een nieuw logo én een nieuwe huisstijl

Of je nu alleen een nieuw logo wilt, of ook ondersteuning kunt gebruiken bij het uitrollen van een nieuwe huisstijl, bijvoorbeeld bij nieuwbouw of na een fusie: Huis Communicatie heeft hier ruimschoots ervaring mee. Globaal doorlopen wij de volgende 5 stappen:

 

Huis Communicatie

Heb je je eigen logo kritisch bekeken en overweeg je een restyle om het logo weer helemaal van deze tijd te maken? Of ben je op zoek naar begeleiding van een nieuwe huisstijl en logo, bijvoorbeeld naar aanleiding van een fusie of nieuwbouw? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij doen concrete voorstellen. Praktisch en to the point nemen we jou mee naar iedere volgende stap.

Bel ons op 0252 34 36 48 of stuur een mailtje.

IK WIL EEN NIEUW LOGO ⇨