Social media

Een sterke profilering of het werven van leerlingen en medewerkers: daar kan social media aan bijdragen. Hoe kan jouw school optimaal gebruik maken van platformen als YouTube, Instagram, Twitter, LinkedIn en Facebook? 

'Get social' met Huis Communicatie 

Behalve dat dit goed is voor de organisatie, is het ook erg leuk om te doen. Word wegwijs in de social media. Wij helpen je de juiste afwegingen te maken voor het plaatsen van een tweet, na te denken over wat je wel of niet op Facebook deelt, en verbinding te zoeken met je netwerk via LinkedIn. Van ons krijg je het juiste kader om deze nieuwe middelen doeltreffend in te zetten binnen jouw organisatie en school. Hierbij houden we uiteraard rekening met de privacywetgeving en denken in woord én in beeld.

Zoek je naar een manier om meer continuïteit te krijgen in het posten? Laat Huis Communicatie een op maat gemaakte inhaakkalender social media maken. Voorbereiding en planning is het halve werk. Zo speelt de drukte van alledag geen rol in jouw zichtbaarheid op social media. 

Heb je geen kaas gegeten van social media? Laat ons dan een helder beleidsadvies op maat schrijven en als je wilt, kunnen we ook de uitvoering ervan op ons nemen. 

Hulp nodig? 

We horen graag van je