Get social met Huis Communicatie

Loop ze niet mis: nieuwe leerlingen, ouders en potentiële nieuwe collega’s. Je vindt ze op social media. Gemiddeld besteden zij zo’n twee uur per dag aan social media. Niet voor niets zijn steeds meer scholen en schoolbesturen online te vinden. Van Facebook en YouTube tot LinkedIn en Instagram. Sociale media zijn niet meer weg te denken in de profilering. Met een sterk en aantrekkelijk profiel kun je het verschil maken.

Dat wil ik ook!

Ben jij op zoek naar iemand die: 
   De social media uit handen neemt?
   Creatieve content ontwikkelt die past bij jullie profilering? 
   Zorgt dat de school of het bestuur zichtbaar is op de socials? 
   Van je profiel een aantrekkelijk visitekaartje maakt?

Maak dan kennis met het social media abonnement van Huis Communicatie. Interesse?

Mail huis communicatie ⇨ 

Huis Communicatie

Alles op het gebied van social media verzorgd door een ervaren adviseur: Get social met Huis Communicatie

Bespaar tijd


Een sterke profilering, het werven van leerlingen of medewerkers, online zichtbaar zijn: social media draagt daaraan bij. Wie echter een beetje thuis is in de wereld van Facebook, Instagram, LinkedIn of de andere socialmediakanalen weet dat het plaatsen van actuele en creatieve content flink tijdrovend kan zijn. Geen zorgen: Huis Communicatie heeft hier iets op bedacht: Get social met Huis Communicatie. 

Huis Communicatie

Hoe het werkt


Je wilt mensen bereiken, een verhaal vertellen dat aansluit bij het totaalplaatje van de organisatie. Dat bereik je niet met het sporadisch plaatsen van een foto op social media. Daarom werken wij aan de hand van een socialmediastrategie. In een kick-off stemmen we af wat jullie met jullie socialmediakanalen willen bereiken en welke content we gaan delen. Op basis van dit gesprek bepalen we de socialmediastrategie. Compact, duidelijk en effectief. Vervolgens kun je alles uit handen geven, want wij doen de rest!

Inhoud abonnement

 

 • Kick-off 
 • Socialmediastrategie
 • Opzetten van max. drie socialmediakanalen
 • Actualiseren van de kanalen
 • Contentplanning
  • 1 post per week per kanaal
  • 1 story per week
   (Facebook of Instagram)
  • Variatie aan content:
   visual, video, foto of gifje
  • Copywriting van de captions
 • Plaatsen van de content
Huis Communicatie
Huis Communicatie

⇦ Ook zo'n wall op je social media?


Wij helpen de juiste afwegingen te maken voor het plaatsen van een story, na te denken over wat je wel of niet op Facebook deelt en verbinding te zoeken met je netwerk via LinkedIn. Van ons krijg je het juiste kader om deze kanalen doeltreffend in te zetten binnen jouw organisatie en school. Hierbij houden we uiteraard rekening met de privacywetgeving en denken in woord én in beeld.