Training Werving en profilering 

Je hebt als school een goed onderwijsconcept, maar hoe presenteer je dit aan ouders? Met je collega’s kun je er goed over praten, maar hoe verwoord je naar de buitenwereld waar de school voor staat? Hoe zet je de school goed op de kaart? De training Werving en profilering helpt hierbij.  

Vertaal het onderwijsconcept naar ouders

De training is heel geschikt als je als basisschool of school voor voortgezet onderwijs op zoek bent naar nieuwe leerlingen. Ook helpt de training bij het verbeteren van de communicatie met huidige ouders. Tijdens de training ontwikkel je een kernboodschap, en leer je de vertaalslag te maken naar je doelgroep. 

Ervaren trainers

De training wordt gegeven door een van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. 

Praktische informatie training

De training is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt - bij een fysieke training - van 09.00 tot 16.30 uur. In coronatijd bieden wij deze training digitaal aan in twee middagen van 15.00 tot 17.00 uur. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Heb je interesse om de training te volgen of om hem te boeken voor de academie, bel of mail ons gerust! Deelname bedraagt €895,- excl. btw voor een fysieke training en € 645,- voor een digitale training.

Agenda

Op dit moment kunt u de training Werving en Profilering alleen online volgen. Er zijn nog geen data bekend waarop de training weer gegeven wordt.

Ik heb interesse in de training Werving en profilering

Bekijk ook onze andere trainingen:

•    Training Kort en bondig schrijven
•   
Interviewtraining 
•    
Mediatraining met camera
•    
Communicatietrainingen op maat

Meld je aan voor onze communicatietraining

Typ bovenstaande code over.