Een publieksversie van het

jaarverslag of koersplan

Een jaarverslag of koersplan dat écht gelezen wordt. Eentje waar zelfs ouders en leerlingen enthousiast van worden. Een document dat massaal gedeeld wordt op social media, omdat collega’s trots zijn op de resultaten die jullie in het afgelopen jaar met elkaar behaald hebben of waar jullie naartoe werken.

Dat zou toch geweldig zijn? Het verplichte jaarverslag wordt over het algemeen gezien als saaie kost. Dat geldt ook voor een uitgebreid koersplan. Een verkorte versie brengt daar verandering in. 

Zo’n verkorte versie is aantrekkelijk en toegankelijk. Met makkelijke taal, veel foto’s en kleur. Fijn om te lezen én te bekijken. Digitaal of gedrukt. Ideaal voor een jaarverslag of koersplan. Wil je dit ook? Huis Communicatie denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op!

JA, IK WIL OOK EEN PUBLIEKSVERSIE LATEN MAKEN ⇨ 

Huis Communicatie

Voordelen van een publieksversie


Een verkorte versie wordt vele malen beter gelezen/bekeken en het is een mooi middel om te werken aan presentatie en profilering. Omdat het ministerie van OCW geen eisen stelt aan vormgeving of inhoud, zijn besturen en scholen hierin volledig vrij. Denk daarom eens buiten de bekende kaders en zorg dat deze publieksversie er met kop en schouders bovenuit steekt. 

Voorbeelden


✔   Een digitaal magazine, inclusief interviews en fotoshoot
✔   Een geanimeerde digitale video, volledig in de huisstijl
✔   Een interactieve presentatie, verzorgd door leerlingen
✔   Een overzichtelijke en kleurrijke infographic
✔   Een flyer met QR-code die verwijst naar het volledige jaarverslag