Beeldredactie

Ken de kracht van beeld! Goed beeld doet mensen bewegen. Het versterkt de tekst en dus ook de inhoud. Het kan bepalend zijn of je boodschap aankomt of niet omdat je met beeld niet alleen informatie overdraagt, maar ook emotie en gevoel. Ga voor een zorgvuldige beeldredactie.

Wanneer goed beeld ontbreekt

De tekst van je nieuwsbrief, website of schoolgids is klaar, maar je mist nog beeld. Helaas heb je zelf geen goede, recente foto’s, wat nu? Zonder beeld verder? Nee. Goed beeld nodigt namelijk uit verder te kijken, te lezen. Actie te ondernemen. Ongeschikt beeld doet het tegenovergestelde, het schrikt mensen af. Dan maar geen beeld? 

Bij alles is beeld te vinden

Beeld zoeken kost tijd. Goed beeld prikkelt en nodigt dus uit. Én moet bij de tekst passen. Sinds een paar jaar moeten we ons aan nieuwe  privacyregels houden, dus misschien zijn niet alle foto’s die je tot je beschikking hebt, bruikbaar meer. 
Wij kijken naar wat je nodig hebt en pakken dit voor je op. Van het zoeken naar geschikt, beeld in beeldbanken tot het organiseren van een gloednieuwe fotosessie. 

Kun jij onze hulp wel gebruiken?

Ja, help mij met beeldredactie