Nieuwsbrieven


Je hebt van alles te delen. Over je nieuwe koers. Een mooi initiatief van leerlingen om geld in te zamelen voor het goede doel. Veranderingen op het gebied van ICT. Een (digitale) nieuwsbrief is dé manier om ouders, leerlingen en medewerkers op een leuke manier te voorzien van actuele informatie én om binding te houden met de organisatie. Maandelijks verzorgen wij vele nieuwsbrieven voor scholen en schoolbesturen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

   We inventariseren welke vorm passend is bij jouw onderwijsorganisatie.
   In goed overleg stemmen we de onderwerpen af.
   We interviewen de betrokkenen.
   We schrijven en/of redigeren teksten. 
   We zorgen voor een vormgeving die past bij de huisstijl van de organisatie.
   Foto’s nodig? We denken mee over passende fotografie of stockfoto’s.
   Het proces van de verzending nemen we graag over.

NEEM CONTACT MET ONS OP ⇨ 

Bepaal het doel van de nieuwsbrief

Een interne nieuwsbrief voor alle medewerkers van je schoolorganisatie is een uitstekend communicatiemiddel om binding te houden met elkaar, elkaar te informeren en enthousiasmeren en good practices met elkaar uit te wisselen. Een externe nieuwsbrief, speciaal voor ouders en andere geïnteresseerden, dient dezelfde doelen en vergroot bovendien de betrokkenheid van ouders bij de school. Je kunt de nieuwsbrief echter voor meer doeleinden inzetten. Voordat we van start gaan bakenen we samen het doel en de doelgroep af. Ook denken we na welke vorm, inhoud en frequentie passend is bij jouw schoolorganisatie.

Huis Communicatie

Stappenplan

Als het doel en de doelgroep bekend zijn, helpt Huis Communicatie tijdens het gehele proces.
Eenmalig, of structureel. Dit proces ziet er globaal als volgt uit: 

Huis Communicatie

Wij nemen de redactie, vormgeving en productie graag uit handen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

NEEM CONTACT MET ONS OP ⇨