Webteksten

Bij een website horen aansprekende teksten. Kort en bondig. Duidelijk en aansprekend. Overzichtelijk en betekenisvol. En bovenal; goed vindbaar voor google. Wij kunnen de webteksten volledig verzorgen of een laatste redactieslag bieden. Vertel ons waar je behoefte aan hebt en we gaan voor je aan de slag. 

Zorg voor een goede eerste indruk

Je website is het eerste visitekaartje voor (nieuwe) ouders, werknemers en leerlingen. Om je school of schoolbestuur goed te presenteren is het niet alleen belangrijk dat de website er professioneel en eigentijds uitziet, de inhoud is minstens zo belangrijk. Je wilt dat de teksten aansluiten bij dat waar jouw schoolorganisatie voor staat. Door middel van een juiste formulering, heldere teksten en een passende tone of voice kun je je online profileren.

We verhogen de vindbaarheid van jouw organisatie in Google

Het schrijven van passende teksten is een. Huis Communicatie kan echter ook hulp bieden bij het beter vindbaar maken van je schoolwebsite in Google. Door zogeheten SEO-teksten te schrijven, zorgen we ervoor dat jouw schoolorganisatie hoger in de Google-ranglijst komt. Dit doen we door zoektermen die bij jouw school passen, op strategische plekken in de webteksten te plaatsen. Hierdoor trek je – uiteindelijk – meer bezoekers naar je website waardoor de kans op extra aanmeldingen toeneemt.

Betekenisvolle teksten voor jouw schoolwebsite

Vele scholen gingen je voor en lieten hun webteksten schrijven door de communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Samen bespreken we wat jouw school uniek maakt en wat jullie ouders en kinderen te bieden hebben. Vervolgens gaan wij aan de slag met de webteksten en zorgen we voor een duidelijk en positief beeld van jouw organisatie online. Neem bij interesse gerust vrijblijvend contact met ons op.
 
Wist je dat wij ook schoolwebsites maken? Neem eens een kijkje op www.nieuweschoolwebsite.nl. 

Ik wil graag nieuwe webteksten