Waarom we doen wat we doen

Wij streven hetzelfde doel na: goed onderwijs voor alle kinderen en jongvolwassenen zodat zij zich stuk voor stuk kunnen ontwikkelen tot een talentvolle en gelukkige volwassene, die positief meedoet in onze samenleving. Nu denk je waarschijnlijk: dit is niet de meest voor de hand liggende missie voor een communicatie- en marketingbureau. Dat is waar, maar voor ons is het onze belangrijkste drijfveer, iedere dag opnieuw.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Missie & visie

Wij willen scholen, schoolbesturen en andere onderwijsorganisaties versterken. Door het bieden van strategisch advies én het verzorgen van de gehele communicatie. Moed, Compassie, Succes en Sprankelend zijn onze kernwaarden en uitgangspunten in ons dagelijks werk. Als wij adviseren én voor elkaar als team. Deze waarden houden ons scherp en geven ons richting. Iedere dag opnieuw.


Hoe wij werken

Onze aanpak is mensgericht. Wij werken niet voor opdrachtgevers, we werken samen met hen. Wat jóu beweegt is ons uitgangspunt. We helpen je graag met tekst en vormgeving van jouw folders, schoolgids, nieuwsbrief of website, maar draaien ook onze hand niet om voor strategisch advies over een onderwijsconcept of een calamiteit. We werken transparant en nemen je mee in de stappen die we doorlopen. Heb je behoefte aan praktische oplossingen en adviezen die echt werken? Neem dan contact met ons op.

Huis Communicatie