Cindy Zelen

E-mail: czelen@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648

Waar hecht je waarde aan in je werk?
In mijn werk ga ik voor kwaliteit en ben ik resultaatgericht. Als we doelen stellen willen we die ook halen. Ik hou van structuur en plannen, en dat helpt daarbij. Een goede samenwerking, persoonlijk contact en open communicatie maken mijn werk het leukst. Net als variatie, wat ik hier volop vind, met de verschillende producten die we maken en organiseren. Of het nou een website is, een magazine, folder, infographic, workshop of event… alles begint met een goed (communicatie)plan. Ik ben het liefst betrokken bij het hele proces, van de eerste brainstorm tot het moment dat een product vers van de drukker komt, online gelanceerd wordt of live plaatsvindt. En dat is precies wat ik hier bij Huis Communicatie doe.

Waarom communicatie?
Je kunt een winkel hebben waar je de meest fantastische dingen maakt en aanbiedt, maar als je etalage niet representatief is voor wat er binnen gebeurt, trek je niet de juiste bezoekers. In die etalage kun je laten zien wat jou bijzonder maakt. Zonder neonlichten of verkooppraatjes, maar door je te onderscheiden met een creatieve invulling. Deze metafoor gaat op voor elke branche. Ook voor het onderwijs. Lesgeven of een school besturen is een vak, dat doe ik je niet na. Communiceren is ook een vak. En daar help ik jou graag bij. Want ik ben juist goed in verwoorden wat een ander wil vertellen; over al het moois in zijn of haar winkel. Zullen we samen die etalage gaan inrichten?

Met welke 3 woorden zou een collega je omschrijven?
Sociaal, creatief en kritisch.
Sociaal, ik heb en maak het graag gezellig met collega’s en met de mensen met wie ik samenwerk buiten ons kantoor.
Creatief, ik krijg energie van nieuwe dingen bedenken en probeer daarin origineel te zijn. 
Kritisch, omdat ik het liefst wil dat alles perfect is. Inmiddels heb ik overigens geleerd dat niet perfect ook heel mooi of goed kan zijn. Maar ik blijf er wel naar streven.
 

Cindy Zelen