Daisy van Burik

E-mail: dvanburik@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648Waarom heb je voor dit werk gekozen?
Communicatie is een vak waarin je gevoel, creativiteit én ondernemerschap kwijt kunt. Daarnaast is het zo veelzijdig; van heel operationeel tot hersenkrakende strategische vraagstukken, je kunt jezelf blijven uitdagen. Voor mij de ideale combinatie.

Hoe ben je als collega?
Ik vind de sfeer binnen een bedrijf enorm belangrijk. Dit is één van de redenen waarom ik voor Huis Communicatie gekozen heb, vanaf de eerste kennismaking voelde ik dat het goed zit. Ik denk dat je dit als bureau ook uitstraalt naar klanten en opdrachtgevers en dat het terug te zien is in de kwaliteit van je werk.

Je ziet je collega’s over het algemeen vaker dan je vrienden, daarom doe ik echt mijn best om die tijd zo fijn en gezellig mogelijk te maken. Oog hebben voor elkaar en zorgen dat collega’s zich gewaardeerd voelen, dat zorgt ervoor dat iedereen ’s morgens weer met plezier naar kantoor komt. 

Wat houdt jouw werk bij Huis Communicatie in?
Ik houd mij bezig met heel veelzijdige projecten: het ene moment schrijf ik een schoolgids, de week erna ontwikkel ik samen met een school en ontwerper een nieuwe huisstijl of geef ik advies over arbeidsmarktcommunicatie. Mijn ervaring in marketingcommunicatie, employer branding en projectmanagement kan ik elke dag weer inzetten. Daarnaast ontwikkel ik mijn kennis over het onderwijs en de kinderopvang, uitgeleerd ben ik nooit! 

Onze klanten zijn niet alleen opdrachtgever maar echt partners en dat vind ik heel bijzonder. Veel bedrijven schrijven uitgebreide plannen hoe ze zo’n relatie kunnen creëren, tussen ons team en het onderwijs ontstaat die chemie heel natuurlijk.  Waarschijnlijk komt dat door de gedeelde liefde voor dat onderwijs en ons gezamenlijke doel: goed onderwijs voor alle kinderen.
 

Daisy van Burik