Irene Boer

E-mail: iboer@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648


Waarom communicatie?
Communicatie is overal. Dat vind ik zo mooi. In tekst, beeld, maar ook in je eigen houding bijvoorbeeld. Het intrigeert me hoe je door je manier van communiceren je doel kunt bereiken, maar de plank ook volledig mis kunt slaan. Dat zie je ook in het onderwijs. Natuurlijk help ik graag om juist dat te voorkomen. Communicatie is echt een vak, dat wordt helaas nog vaak onderschat.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Dat is bijna elke ochtend weer een verrassing. Ik werk voor scholen en schrijf bijvoorbeeld nieuwsbrieven, webteksten en schoolgidsen. Maar ik doe ook veel voor onze eigen interne communicatie. Denk aan de maandelijkse update die – hopelijk – iedere maand in je mailbox verschijnt, mailings naar schoolbesturen, berichten op onze LinkedIn pagina, de vormgeving en inhoud van huiscommunicatie.nl, het schrijven en vormgeven van inspiratiefolders (zoals deze: Hybride werven, zo doe je dat!), blogberichten en noem het maar op. Die combinatie zorgt ervoor dat ik iedere dag met veel plezier aan de slag ga.

Wat maakt dit vak zo mooi?
Voordat ik in 2019 bij Huis Communicatie aan de slag ging, heb ik voor diverse commerciële bedrijven gewerkt. Ook dat heb ik met veel plezier gedaan. Maar werken voor de onderwijssector geeft zoveel meer voldoening. Bij Huis Communicatie willen we scholen, schoolbesturen en andere onderwijsorganisaties versterken, samen streven we naar goed onderwijs voor alle leerlingen. Dat mijn collega’s en ik daar een bijdrage aan kunnen leveren, vind ik een eer.

Irene Boer