Janneke van Beusekom

E-mail: jvanbeusekom@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648


Waarom heb je voor dit werk gekozen?
Communicatie is een vak dat gaat over mensen. Hoe een boodschap overkomt bij een bepaalde doelgroep. Door de goede boodschap te kiezen, met de juiste toon en het best passende middel kun je veel bereiken! Daarnaast bewonder ik de mensen die in het onderwijs werken. Ik zie steeds weer hoe betrokken ze zijn bij de leerlingen. Ze zetten zich met hart en ziel voor ze in en bereiden ze zo goed en fijn mogelijk voor op hun toekomst. Ik denk dat onderwijzers en ander onderwijspersoneel soms te bescheiden zijn in wat ze bijdragen in het leven van kinderen en jongeren. Ik breng die verhalen graag op een mooie en passende wijze voor het voetlicht!

Met welke woorden zou een ander je omschrijven?
Van anderen hoor ik dat ze me omschrijven als betrouwbaar, bevlogen, vriendelijk en verbindend. Een betrouwbare partner zijn voor klanten vind ik erg belangrijk. Ik denk dat de andere eigenschappen daaraan bijdragen. Dat betekent bijvoorbeeld dat ik afspraken nakom. Maar ook dat we op een open, constructieve en gelijkwaardige manier samenwerken. Hierdoor bouw je een band op. Samen met de school het beste resultaat bereiken geeft veel voldoening.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Heel wisselend! En dat maakt mijn werk zo leuk. Schrijven, adviseren, vormgeving, interviewen… soms is het één van deze werkzaamheden en soms van alles wat. Dat alle scholen en de onderwijsvormen ook allemaal verschillen maakt het nog eens extra afwisselend en interessant.

Janneke van Beusekom