Janneke Altorf

E-mail: jaltorf@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648


Waarom heb je voor dit werk gekozen?
Scholen ondersteunen bij het ontplooien van het talent van ieder kind vind ik een mooie taak. Dat ik mijn eigen talent daarmee ook kan ontwikkelen is een win-win situatie. Bij eerdere bedrijven heb ik vooral mijn organisatietalent ontwikkeld, dat komt hier zeker goed van pas. Om me nu nog verder in het communicatievak te mogen bekwamen, is een kans waar ik heel blij mee ben. 

Hoe ben je als collega?
Mijn collega’s kunnen altijd op mijn hulp rekenen. Ik ben graag van meerwaarde als deel van een team, samenwerken voor het beste resultaat. Daarbij plezier hebben en maken vind ik belangrijk. 

Wat houdt jouw werk bij Huis Communicatie in? 
Mijn werk is heel gevarieerd: de ene dag redigeer ik een schoolgids, de andere dag beantwoord ik vragen over een website of schrijf ik een artikel voor een nieuwsbrief. Juist die afwisseling in werkzaamheden maakt mijn werk zo interessant. Daarbij ontwikkel ik mij steeds meer in verschillende aspecten van het communicatievak. Zo ontdek ik ook steeds meer van mezelf. Bijzonder toch?

Waar hecht je waarde aan in je werk?
Ik vind het belangrijk om de ruimte te krijgen om te leren en te groeien en mezelf te ontwikkelen door te doen. Bij Huis Communicatie zit dat helemaal goed. Daardoor ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. 

Janneke Altorf