Marieke de Kok

E-mail: mdekok@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648


Waar hecht je waarde aan in je werk? 
Eerlijkheid en vertrouwen zijn heel belangrijk in mijn werk. Ik geloof in de kracht van dingen samen doen en schouder aan schouder naar een einddoel groeien. Dat lukt alleen als er vertrouwen is van beide kanten. Als adviseur voel ik me oprecht betrokken bij de organisatie en dat betekent dat ik graag ietsje harder loop. 

Hoe zag je loopbaan er tot nu toe uit? 
Ik studeerde af in politieke dagbladjournalistiek aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb tien jaar als journalist gewerkt voor een uitgever van regionale dagbladen. Politiek en onderwijs waren mijn specialismen. In 2017 maakte ik de overstap naar Huis Communicatie sindsdien voel ik me honderd procent op mijn plek. Ik geniet elke dag van mijn werk. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit? 
Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Geen school is hetzelfde, het lerarentekort pakt overal nét iets anders uit, elk bestuur heeft zijn eigen uitdagingen en dromen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat zie je terug in mijn werkdag. Redactiewerkzaamheden, vormgeving, advies en begeleiding wisselen elkaar af. En dat is precies waar ik van houd. 

Marieke de Kok