Tessa Verdegaal

E-mail: tverdegaal@huiscommunicatie.nl
Telefoon: 0252 343648


Waarom communicatie?
Communicatie is een prachtig en veelzijdig vak. Iedere dag weer zijn we bezig met een boodschap zo krachtig mogelijk over te brengen bij de doelgroep. Daarbij het juiste kanaal te nemen met een passende tone of voice vind ik heel interessant. Communicatie is een vak waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, met woorden én met beeld. Daar word ik iedere dag weer blij van!

Waarom onderwijs?
Het onderwijs heeft me altijd getrokken. Dat is niet zo gek met flink wat familieleden in het onderwijs, waaronder mijn opa. Goed onderwijs geeft kinderen de kans om het beste uit zichzelf te halen. Wat mijn werk interessant maakt, is dat wat ik doe, er ook voor een ander toe doet. Dat je echt iets betekent voor een ander. Dat ik met mijn werk voor Huis Communicatie daar voor het onderwijs aan kan bijdragen maakt me trots.

Waar mogen opdrachtgevers je voor bellen?
Ik ben een allround communicatieadviseur en redacteur. Ondanks dat ik oorspronkelijk uit een andere sector kom, weet ik me goed in het onderwijsveld te bewegen. Dat ik mag werken bij Huis Communicatie dat zich richt op onderwijs is precies waar ik van geniet. Ik fiets dan ook iedere dag met plezier naar mijn werk! 

Tessa Verdegaal