Ontwikkeling Integraal Kindcentrum (IKC)

De weg naar een IKC kan lang zijn. Een complex traject, waarin je met veel partijen rekening moet en wilt houden. Huis Communicatie is een vaste communicatiepartner bij de ontwikkeling naar een integraal kindcentrum. Om daar waar nodig mee te denken, ondersteuning te bieden en te ontzorgen.  

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP ⇨ 

Strategische ondersteuning 

Een integraal kindcentrum begint met één gezamenlijke visie voor onderwijs en opvang. Wij helpen je deze visie te formuleren en te vertalen in concrete doelen. Het project aan te sturen tijdens het hele traject. De doorvertaling in onderwijs en opvang, het betrekken van het team en de ouders: wij adviseren en bieden ondersteuning bij alle facetten. 

Profileren als één Kindcentrum

Om je als IKC goed te profileren, wil je een nieuw logo en huisstijl, misschien wel een slogan, passend bij het kindcentrum. Vervolgens wil je dit uitrollen in je interne en externe communicatie zodat goed zichtbaar en helder is waar je voor staat. Wij ondersteunen je hier graag bij. In een kort en bondig communicatieplan geven we advies over de algehele communicatie. Ook bij de uitvoering kunnen we ondersteunen. 

Maak kennis met onze training

Huis Communicatie biedt een training aan: Integraal communiceren als één IKC. Tijdens deze training leer je je als IKC te presenteren, de gezamenlijke visie van het kindcentrum te vertalen naar een kernboodschap en deze af te stemmen op de verschillende doelgroepen. Je formuleert duidelijke communicatiedoelen en gaat naar huis met een goed doordacht communicatieplan. Kies je voor de fysieke training, dan gaan we uiteraard ook in op de schoolspecifieke situatie. Je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Lees meer ⇨ 

Huis Communicatie

Een selectie van de ondersteuning die wij bieden  

   Ontwikkeling nieuwe schoolnaam
   Ontwikkeling visie en schoolplan
   Nieuwe website
   Jaarkalender

   PR en free publicity 
   Schoolgids 
   Jaarplan 
   Video’s
 

   Infographics
   Posters
   Oudercommunicatie 
   Leerlingenwerving 

Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.   

neem contact met ons op ⇨