Training Integraal communiceren als één IKC

Steeds meer basisscholen maken de ontwikkeling door van school naar integraal kindcentrum (IKC). Een mooi proces dat verschillende uitdagingen met zich meebrengt. Goede communicatie met ouders en met het team is zo’n uitdaging.

Loopt de communicatie niet zoals je zou willen en zoek je een frisse blik en professioneel advies? Meld je dan aan voor onze training Integraal communiceren als één IKC.

ik meld me aan ⇨ 

Huis Communicatie

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,8.

De training in het kort


Tijdens de training Integraal communiceren als IKC leer je je als IKC te presenteren, de gezamenlijke visie van het kindcentrum te vertalen naar een kernboodschap en deze af te stemmen op de verschillende doelgroepen. Je formuleert duidelijke communicatiedoelen en gaat naar huis met een goed doordacht communicatieplan. Kies je voor de fysieke training, dan gaan we uiteraard ook in op de schoolspecifieke situatie. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. 

Praktische informatie over de training

De training wordt ieder voorjaar én najaar georganiseerd op onze vaste trainingslocatie in Hoofddorp. Uiteraard is het ook mogelijk om de training incompany te organiseren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. De trainingen worden gegeven door onze communicatieadviseur Marieke de Kok. Zij heeft ruime ervaring in advisering en ondersteuning van IKC’s. 

Meer weten? Stuur ons een mailtje of bel 0252 34 36 48. 

mail ons

   Voor wie: medewerkers en directeuren in opvang en PO
   Tijd: 09.00 - 13.30 uur
   Kosten: €395,- p.p. (excl. btw)
   Inclusief koffie, thee en lunch
   ​Locatie: Hotel Novotel, Hoofddorp
   De training is ook incompany te organiseren

Liever een training op maat?

Naast de training Integraal communiceren als één IKC organiseren wij nog meer praktische communicatietrainingen, speciaal voor onderwijsprofessionals, namelijk:

   Werving en profilering in het onderwijs
   Mediatraining
   Kort en bondig schrijven

Indien de data al bekend zijn, kun je die hier bekijken. Het is echter ook mogelijk om een training bij jou op school te verzorgen. Natuurlijk passen wij het programma graag aan en maken we een training op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden via onderstaande button of door te bellen naar 0252-343648.

Huis Communicatie
Huis Communicatie
Huis Communicatie
Huis Communicatie