Jaarverslagen onderwijs

Het schrijven van een jaarverslag dat op een krachtige manier je organisatie in beeld brengt, is een hele klus. Tegelijkertijd bieden jaarverslagen een kans om de maatschappelijke relevantie van de organisatie aan te tonen.

Huis Communicatie heeft hier inmiddels ruimschoots ervaring mee. Lees hier wat we hierin voor onze klanten kunnen betekenen of neem vrijblijvend contact met ons op.

neem contact met ons op ⇨ 


Wij weten waar

een jaarverslag

aan moet voldoen

Scholen zijn verplicht om ieder jaar een verslag te maken over hun onderwijskundige en financiële beleid. Dit jaarverslag moet aan specifieke eisen voldoen. Het samenstellen lijkt soms een onoverzichtelijk proces en vormt een grote belasting voor de organisatie. Het jaarverslag wordt elk jaar dikker. Je vraagt je soms af wie het, behalve de Inspectie voor het Onderwijs, überhaupt leest.

Onze communicatieadviseurs ondersteunen je hier graag bij. Wij weten aan welke eisen een jaarverslag moet voldoen en zorgen ervoor dat het jaarverslag duidelijk, overzichtelijk en compleet is.

JA, IK kan ondersteuning gebruiken bij het jaarverslag ⇨ 

Jaarverslagen worden over het algemeen helaas weinig gelezen. Zonde, want er is genoeg te vertellen en er wordt veel tijd en energie ingestoken. Om geïnteresseerden toch te bereiken, adviseren wij scholen en schoolbesturen vaak om naast het jaarverslag ook een beknopte en toegankelijke(re) publieksversie te maken.

Een mooie manier om complexe informatie toegankelijk te maken, zowel qua taalgebruik als vormgeving.
 

Lees hier meer over een publieksversie ⇨ 


Maak eveneens een

publieksjaarverslag


Een jaarverslag

saaie kost?

Niet als je de hulp inschakelt van Huis Communicatie. Onze communicatieadviseurs gaan graag voor je aan de slag. Wij denken mee over de vorm, schrijven of redigeren de teksten – met de juiste tone of voice - en kunnen de vormgeving verzorgen. Wil je nieuwe foto’s laten maken? Ook over passende fotografie denken we graag mee. 

neem contact met ons op voor meer informatie ⇨