Maak kennis met onze communicatietrainingen

Huis Communicatie

Onze communicatietrainingen geven je handvatten om kort en krachtig te schrijven, effectief leerlingen te werven of stevig in je schoenen te staan tijdens een interview met de media. We geven je praktische tips en tools waar je meteen mee uit de voeten kunt. Een training op maat? We verzorgen het voor je.

Training Werving en profilering in het onderwijs

Je wilt meer leerlingen werven maar op de een of andere manier lukt het niet. Hoe komt dat? Tijdens de training ‘Werving en profilering in het onderwijs’ gaat Marieke de Kok samen met de deelnemers op zoek naar antwoorden op deze vraag. Met praktische tools en oplossingen kun je daarna als school direct aan de slag.

Lees verder...

Mediatraining: telefonische interviews, met of zonder camera

Is er een calamiteit en moet je de media te woord staan, telefonisch of voor de camera? Of hebben ouders de media ingeschakeld omdat ze ontevreden zijn over de school? Tijdens deze training leren we je alle basisvaardigheden om de media zelfverzekerd tegemoet te treden. Voor welke training kies je?

Lees verder...

Training Kort en bondig schrijven voor schooldirecteuren

Vind je schrijven lastig? Zit je lang op een tekst voor een nieuwsbrief of schoolgids te broeden en ben je dan nog niet tevreden? Tijdens de training 'Kort en bondig schrijven' leer je teksten te schrijven die daadwerkelijk gelezen worden. De boodschap helder en kernachtig formuleren? We leren het je graag.

Lees verder...