Training Werving en profilering

Tijdens de training Werving en profilering in het onderwijs leer je in één dag welke stappen essentieel zijn om de school op de kaart te zetten zodat leerlingen en hun ouders vol enthousiasme juist voor jouw school kiezen.

We helpen de kernboodschap van de school te ontwikkelen en een vertaalslag te maken naar de doelgroep. We besteden niet alleen aandacht aan de theorie, maar gaan ook aan de slag met opdrachten. Als je als basisschool of school voor voortgezet onderwijs op zoek bent naar nieuwe leerlingen, dan is dit de training die je zoekt.

ik meld me aan ⇨ 

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,8.

Praktische informatie

De training Werving en profilering wordt ieder voorjaar én najaar georganiseerd op onze vaste trainingslocatie in Hoofddorp. Uiteraard is het ook mogelijk om de training incompany te organiseren. De training wordt gegeven door één van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben stuk voor stuk ruime ervaring met het onderwijs.

Meer weten? Stuur ons gerust een mailtje of bel 0252 34 36 48. 
 

mail ons

   Voor wie: medewerkers en directeuren in PO en VO
   Tijd: 09.00 - 16.30 uur
   Kosten: €895,- p.p. (excl. btw)
   ​Locatie: Hotel Novotel, Hoofddorp
   De training is ook digitaal of incompany te volgen


 

Liever een training op maat?

Naast de training Werving en profilering organiseren wij nog meer praktische communicatietrainingen, speciaal voor onderwijsprofessionals, namelijk:

   Kort en bondig schrijven
   Mediatraining
   Integraal communiceren als één IKC

Indien de data al bekend zijn, kun je die hier bekijken. Het is echter ook mogelijk om een training bij jou op school te verzorgen. Natuurlijk passen wij het programma graag aan en maken we een training op maat. Neem contact op voor de mogelijkheden via onderstaande button of door te bellen naar 0252-343648.

neem contact op met Huis communicatie

Huis Communicatie
Huis Communicatie
Huis Communicatie
Huis Communicatie
Huis Communicatie