Training Werving en profilering

Het werven van nieuwe leerlingen kan elk jaar weer een opgave zijn. Zelfs als het onderwijsconcept staat als een huis, hebben veel scholen moeite om naar de buitenwereld te verwoorden waar de school voor staat. Toch is dit essentieel om nieuwe leerlingen aan te trekken. Om scholen hierbij te helpen, hebben wij de training Werving en profilering ontwikkeld.

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

De training in het kort

Tijdens de training Werving en profilering leer je in één dag welke stappen essentieel zijn om de school op de kaart te zetten zodat leerlingen en hun ouders vol enthousiasme juist voor jouw school kiezen. We helpen de kernboodschap van de school te ontwikkelen en een vertaalslag te maken naar de doelgroep. We besteden niet alleen aandacht aan de theorie, maar gaan ook aan de slag met opdrachten. Als je als basisschool of school voor voortgezet onderwijs op zoek bent naar nieuwe leerlingen, dan is dit de training die je zoekt. 

Praktische informatie over de training

De training Werving en profilering is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt - bij een fysieke training - van 09.00 tot 16.30 uur. Het is ook mogelijk deze training digitaal te volgen. In dat geval bieden we de training aan in twee middagen van 15.00 tot 17.00 uur. De training wordt gegeven door een van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben stuk voor stuk ruime ervaring met het onderwijs. De kosten bedragen €895,- p.p. (excl. btw) voor een fysieke training en € 645,- p.p. (excl. btw) voor een digitale training.

Ik heb interesse in de training Werving en profilering


Liever een training op maat?

Regelmatig organiseren wij praktische communicatietrainingen waarvoor je je kunt inschrijven. Indien de data al bekend zijn, kun je die hier bekijken.

Het is echter ook mogelijk om een training bij jou op school te verzorgen. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Neem contact op met Marieke de Kok voor de mogelijkheden via mdekok@huiscommunicatie.nl of 0252-343648.


 

Meld je aan voor onze communicatietraining

Typ bovenstaande code over.