Communicatietrainingen op maat

Ben je als academie, schoolbestuur of school op zoek naar een communicatietraining? Laat het ons weten! Wij bieden diverse trainingen aan. Andere wensen? Wij gaan met je in gesprek en ontwikkelen een training op maat.

De trainers van Huis Communicatie zijn communicatiedeskundigen met veel kennis van het onderwijs. Zij hebben geruime tijd gewerkt als journalist, waardoor zij weten hoe je een goede tekst schrijft en je boodschap duidelijk verwoordt. Onze trainingen zijn praktisch toepasbaar.

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

Benieuwd welke trainingen we aanbieden? Hieronder zetten we ze op een rij. In de toelichting vertellen we je wat je van de training kunt verwachten. Heb je interesse om een van onze trainingen op te nemen in het programma van de academie, dan is het goed om te weten dat je onze toelichtende teksten een op een kunt plaatsen in het cursusboekje of op de website van een academie.

Ondersteuning voor academies
Ondersteuning nodig bij het cursusboekje of de website van de academie in de vorm van goed geschreven teksten of een passende vormgeving? Huis Communicatie helpt graag. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Dijke via T 0252 34 36 48 of E jdijke@huiscommunicatie.nl.