Training Kort en bondig schrijven

Als je in het onderwijs werkt, dan schrijf je regelmatig teksten: van schoolgids tot ouderbrief en van schoolplan tot teksten voor de website. Vind je het schrijven lastig? Zit je lang op een tekst te broeden en ben je dan nog niet tevreden? Meld je dan aan voor onze training Kort en bondig schrijven, of informeer naar de mogelijkheden voor een Schrijftraining op locatie voor het team of voor de interne academie. 

Leer teksten schrijven die daadwerkelijk gelezen worden

Tijdens de training Kort en bondig schrijven leer je in één dagdeel keuzes maken in wat je wel en niet opschrijft. Je denkt na over de boodschap die je kwijt wilt, en stem deze af op de doelgroep van je school: ouders. Tijdens deze schrijftraining leer je hoe je kernachtige, aantrekkelijke teksten schrijft die ouders daadwerkelijk lezen.

Praktische informatie over de schrijftraining

De training Kort en bondig schrijven is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt een halve dag. De schrijftraining wordt gegeven door een van de ervaren tekstschrijvers van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. De training duurt van 08.30 tot 12.30 uur. Deelname bedraagt €495,- excl. btw.

Agenda

Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Heb je toch interesse? We horen graag van je.

Interesse in een training op maat?

Regelmatig organiseren wij praktische schrijftrainingen waarvoor je je kunt inschrijven. Het is echter ook mogelijk om de training bij jou op school te verzorgen. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Neem contact op met Janneke Dijke voor de mogelijkheden via jdijke@huiscommunicatie.nl of 0252-343648.

De communicatietrainingen van Huis Communicatie op een rij

Benieuwd welke trainingen we nog meer aanbieden? Hieronder zetten we ze op een rij. 

Meld je aan voor onze communicatietraining