Training Kort en bondig schrijven

Als je in het onderwijs werkt, dan schrijf je regelmatig teksten: van schoolgids tot ouderbrief en van schoolplan tot teksten voor de website. Vind je het schrijven lastig? Zit je lang op een tekst te broeden en ben je dan nog niet tevreden? Meld je dan aan voor onze training Kort en bondig schrijven, of informeer naar de mogelijkheden voor een Schrijftraining op locatie voor het team of voor de interne academie. 

Leer teksten schrijven die daadwerkelijk gelezen worden

Tijdens de training Kort en bondig schrijven leer je in één dagdeel keuzes maken in wat je wel en niet opschrijft. Je denkt na over de boodschap die je kwijt wilt, en stem deze af op de doelgroep van je school: ouders. Tijdens deze schrijftraining leer je hoe je kernachtige, aantrekkelijke teksten schrijft die ouders daadwerkelijk lezen.

Praktische informatie over de schrijftraining

De training Kort en bondig schrijven is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt een halve dag. De schrijftraining wordt gegeven door een van de ervaren tekstschrijvers van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn € 395,- per persoon.

Agenda

Op dit moment kunt u de training Kort en bondig schrijven alleen online volgen. De eerstvolgende training wordt gegeven op:

Ik heb interesse in de training Kort en bondig schrijven

Interesse in een training op maat?

Regelmatig organiseren wij praktische schrijftrainingen waarvoor je je kunt inschrijven. Het is echter ook mogelijk om de training bij jou op school te verzorgen. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Neem contact op met Janneke Dijke voor de mogelijkheden via jdijke@huiscommunicatie.nl of 0252-343648.

De communicatietrainingen van Huis Communicatie

Benieuwd welke trainingen we nog meer aanbieden? Bekijk ze hier.​​​​​

Meld je aan voor onze communicatietraining

Typ bovenstaande code over.