Aanbod voor academies: praktische communicatietrainingen

Het voorjaar is de perfecte tijd om als academie na te denken over het programma voor het volgende schoolseizoen. Er wordt geïnventariseerd aan welke trainingen en cursussen behoefte is. Huis Communicatie biedt een aantal praktische communicatietrainingen, en ontwikkelt ook trainingen op maat.

De trainers van Huis Communicatie zijn communicatiedeskundigen met veel kennis van het onderwijs. Zij hebben geruime tijd gewerkt als journalist, waardoor zij weten hoe je een goede tekst schrijft en je boodschap duidelijk verwoordt. Onze trainingen zijn praktisch toepasbaar.

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

Hieronder vertellen wij meer over onze trainingen. Klik op de titel voor meer informatie. Deze teksten zijn direct plaatsbaar in het programmaboekje van de academie. Mogelijk leveren andere trainers geen kant-en-klare teksten aan. Zijn er teksten in het programmaboekje die nog geredigeerd moeten worden? Ook dan helpen we graag. Indien gewenst verzorgen we aantrekkelijke teksten en vormgeving van het programmaboekje of de website van de academie.