Coronaproof communiceren met ouders, het kan!

De coronacrisis vraagt van scholen om op een andere manier met ouders te communiceren. De digitale training ‘Coronaproof communiceren met ouders’ ondersteunt hierbij. Hoe houd je ouders betrokken als fysieke communicatie (bijna) niet mogelijk is? In de digitale workshop die ca. 2,5 uur duurt, delen we ervaringen en ‘best practices’. Daarnaast gaan we op zoek naar nieuwe (digitale) manieren van communiceren met ouders.

In de korte digitale training 'Coronaproof communiceren met ouders' wisselen we met elkaar van gedachten en ontdekken we samen manier om de communicatie te verbeteren.Je denkt na over met welke communicatiemiddelen je - ondanks de coronacrisis - in contact blijft met ouders. Je leert hoe je de verbinding behoudt die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. 

De training wordt gegeven door een van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Je krijgt veel persoonlijke aandacht.

Interesse?

De training is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt 2,5 uur. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Heb je interesse om de training te volgen of om hem te boeken voor de academie, neem dan gerust contact met ons op: mdekok@huiscommunicatie.nl, of bel ons op 0252 34 36 48!

We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en daarom vinden de trainingen digitaal plaats. De training duurt van 14.00 - 16.30 uur.

Agenda

Op dit moment kunt u de training Coronaproof communiceren met ouders alleen online volgen. Er zijn nog geen data bekend waarop de training weer gegeven wordt. 

Ik heb interesse in de training Coronaproof
communiceren met ouders
 

Benieuwd naar welke trainingen we nog meer aanbieden? Hieronder zetten we ze op een rij.