Training Werving en profilering

Je hebt als school een goed onderwijsconcept, maar hoe presenteer je dit aan ouders? Met je collega’s kun je er goed over praten, maar hoe verwoord je naar de buitenwereld waar de school voor staat? Hoe zet je de school goed op de kaart? De training Werving en profilering helpt hierbij.  

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

Vertaal het onderwijsconcept naar ouders

De training is heel geschikt als je als basisschool of school voor voortgezet onderwijs op zoek bent naar nieuwe leerlingen. Ook helpt de training bij het verbeteren van de communicatie met huidige ouders. Tijdens de training ontwikkel je een kernboodschap, en leer je de vertaalslag te maken naar je doelgroep. 

Ervaren trainers

De training wordt gegeven door een van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. 

Praktische informatie training

De training is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt - bij een fysieke training - van 09.00 tot 16.30 uur. In coronatijd bieden wij deze training digitaal aan in twee middagen van 15.00 tot 17.00 uur. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Heb je interesse om de training te volgen of om hem te boeken voor de academie, bel of mail ons gerust! Deelname bedraagt €895,- excl. btw voor een fysieke training en € 645,- voor een digitale training.

Agenda

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Heb je interesse in deze training? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb interesse in de training Werving en profilering

De communicatietrainingen van Huis Communicatie

Benieuwd naar welke trainingen we nog meer aanbieden? Op onze trainingspagina vind je het totaalaanbod van Huis Communicatie. Hieronder zetten we ze apart op een rij. 

•   Training Kort en bondig schrijven
•   
Interviewtraining 
(voor telefonische interviews)
•  
Mediatraining

•   Communicatietraining op maat
•  
Mediatraining met camera
•   Training coronaproof communiceren

Heb je interesse om een van onze trainingen op te nemen in het programma van de academie, dan is het goed om te weten dat je onze toelichtende teksten één-op-één over kunt nemen en kunt plaatsen in het cursusboekje of op de website van een academie.

Ondersteuning nodig bij het cursusboekje of de website van de academie in de vorm van goed geschreven teksten of een passende vormgeving? Huis Communicatie helpt graag. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Dijke via 0252 34 36 48 of jdijke@huiscommunicatie.nl.