Interviewtraining (voor telefonische interviews)

Hoe ga je met de media om als er een calamiteit is? Of als ouders de media inschakelen omdat ze ontevreden zijn over de school? Met de interviewtraining van Huis Communicatie leer je alle basisvaardigheden om de media zelfverzekerd tegemoet te treden, maar dan zonder camera.

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

Interviewtraining

Voor je het weet heb je in een lastige situatie een journalist aan de telefoon hangen.  Met de interviewtraining van Huis Communicatie leer je - net als in de mediatraining - alle basisvaardigheden om de media zelfverzekerd tegemoet te treden, maar dan zonder camera. 

Tijdens de training werken we samen aan de volgende onderdelen:
•    Calamiteiten en de media
•    Contact met de media is een kans voor goede profilering
•    Een (telefonisch) interview: gezegd = gezegd
•    Antwoord geven op lastige vragen van aanhoudende journalisten

Voor wie is de interviewtraining?

De training is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt een halve dag. Hij wordt gegeven door een van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben een achtergrond als journalist en ruime ervaring met het onderwijs. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat.

Agenda

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Heb je interesse in deze training? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb interesse in de interviewtraining

De communicatietrainingen van Huis Communicatie

Benieuwd naar welke trainingen we nog meer aanbieden? Op onze trainingspagina vind je het totaalaanbod van Huis Communicatie. Hieronder zetten we ze apart op een rij. 

 

Heb je interesse om een van onze trainingen op te nemen in het programma van de academie, dan is het goed om te weten dat je onze toelichtende teksten één-op-één over kunt nemen en kunt plaatsen in het cursusboekje of op de website van een academie.

Ondersteuning nodig bij het cursusboekje of de website van de academie in de vorm van goed geschreven teksten of een passende vormgeving? Huis Communicatie helpt graag. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Dijke via 0252 34 36 48 of jdijke@huiscommunicatie.nl.