Training Kort en bondig schrijven

Als je leidinggevende in het onderwijs bent, dan schrijf je regelmatig teksten: van schoolgids tot nieuwsbrief, en van schoolplan tot teksten voor de website. Vind je het schrijven lastig? Zit je lang op een tekst te broeden en ben je dan nog niet tevreden? Dan is onze training Kort en bondig schrijven vast iets voor jou. Je kunt je nú inschrijven!

Tijdens de training Kort en bondig schrijven van Huis Communicatie leer je in één ochtend keuzes maken in wat je wel en niet opschrijft, en hoe je de juiste toon treft. Eerst behandelen we een stukje theorie. Daarna ga je aan de slag met een eigen tekst die je graag wilt verbeteren. Daarbij krijg je hulp van een van de ervaren tekstschrijvers van Huis Communicatie. Zij hebben ruime kennis van het onderwijs. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers.

Deze training van Huis Communicatie wordt zeer gewaardeerd door directeuren in het basisonderwijs. Zij beoordelen hem gemiddeld met een 8.8. Deelnemers geven aan dat de training hen helpt zich beter in de doelgroep te verplaatsen. ,,Prettig om de theorie meteen in praktijk te brengen’’, aldus een van de deelnemers. Een ander ontdekte het effect van bondig informeren: ,,Ik denk ruis te voorkomen met een uitgebreide tekst, maar ik roep daarmee juist ruis op.’’

Aanmelden

  • Op dit moment staat er geen training gepland. Interesse? Stuur ons een e-mail.


Interesse?
Stuur een mail naar jdijke@huiscommunicatie.nl. We zien je graag op een van onze trainingen!