Training Kort en bondig schrijven

Als je in het onderwijs werkt, dan schrijf je regelmatig teksten: van schoolgids tot ouderbrief en van schoolplan tot teksten voor de website. Vind je het schrijven lastig? Zit je lang op een tekst te broeden en ben je dan nog niet tevreden? Meld je dan aan voor onze training Kort en bondig schrijven, of informeer naar de mogelijkheden voor een Schrijftraining op locatie voor het team of voor de interne academie. 

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

Leer teksten schrijven die daadwerkelijk gelezen worden

Tijdens de training Kort en bondig schrijven leer je in één dagdeel keuzes maken in wat je wel en niet opschrijft. Je denkt na over de boodschap die je kwijt wilt, en stemt deze af op de doelgroep van je school: ouders. Tijdens deze schrijftraining leer je hoe je kernachtige, aantrekkelijke teksten schrijft die ouders daadwerkelijk lezen.

Praktische informatie over de schrijftraining

De training Kort en bondig schrijven is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt een halve dag. De schrijftraining wordt gegeven door een van de ervaren tekstschrijvers van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. De kosten zijn € 395,- per persoon.

Agenda

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Heb je interesse in deze training? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb interesse in de training Kort en bondig schrijven

Interesse in een training op maat?

Regelmatig organiseren wij praktische schrijftrainingen waarvoor je je kunt inschrijven. Het is echter ook mogelijk om de training bij jou op school te verzorgen. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. Neem contact op met Janneke Dijke voor de mogelijkheden via jdijke@huiscommunicatie.nl of 0252-343648.

De communicatietrainingen van Huis Communicatie

Benieuwd naar welke trainingen we nog meer aanbieden? Op onze trainingspagina vind je het totaalaanbod van Huis Communicatie. Hieronder zetten we ze apart op een rij. 

 

Heb je interesse om een van onze trainingen op te nemen in het programma van de academie, dan is het goed om te weten dat je onze toelichtende teksten één-op-één over kunt nemen en kunt plaatsen in het cursusboekje of op de website van een academie.

Ondersteuning nodig bij het cursusboekje of de website van de academie in de vorm van goed geschreven teksten of een passende vormgeving? Huis Communicatie helpt graag. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Dijke via 0252 34 36 48 of jdijke@huiscommunicatie.nl.