Ondanks corona toch verder met je eigen ontwikkeling

Door de coronacrisis stond persoonlijke ontwikkeling en bijscholing afgelopen jaar wat lager op het prioriteitenlijstje van veel onderwijsprofessionals. Nu de crisis langer duurt, groeit het besef dat stilstaan geen optie is. Huis Communicatie biedt communicatietrainingen aan die digitaal zijn en inspelen op de actualiteit. Doe mee met een digitale training ‘Coronaproof communiceren met ouders’, ‘Kort en bondig schrijven’ of ‘Werving en profilering’.

Coronaproof communiceren met ouders

Met welke communicatiemiddelen blijf je – ondanks de coronacrisis – in contact met ouders? Hoe behoud je de verbinding die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind? In deze korte digitale training wisselen we met elkaar van gedachten en ontdekken we samen manieren om de communicatie te verbeteren.

Op dit moment kunt u de training coronaproof communiceren met ouders alleen online volgen. Er zijn nog geen data bekend waarop de training weer gegeven wordt. 

Ik heb interesse in de training coronaproof communiceren

Kosten

€ 495,- per persoon

Meer info is hier te lezen of meld je direct aan!

Werving en Profilering

Je hebt als school een goed onderwijsconcept, maar hoe presenteer je dit aan ouders? Met je collega’s kun je er goed over praten, maar hoe verwoord je naar de buitenwereld waar de school voor staat? Hoe zet je de school goed op de kaart? De 2-daagse training Werving en profilering helpt hierbij.  

Agenda

Op dit moment kunt u de training Werving en profilering alleen online volgen. Er zijn nog geen data bekend waarop de training weer gegeven wordt. 

Ik heb interesse in de training Werving en profilering

Kosten

€ 645,- per persoon

Meer info is hier te lezen.
Lees een interview met trainingsleider Marieke de Kok.

Direct aanmelden!

Kort en bondig schrijven

Als je in het onderwijs werkt, dan schrijf je regelmatig teksten: van schoolgids tot ouderbrief en van schoolplan tot teksten voor de website. Vind je het schrijven lastig? Zit je lang op een tekst te broeden en ben je dan nog niet tevreden? Dan is de online training Kort en bondig schrijven echt iets voor jou.

Data

Op dit moment kunt u de training Kort en bondig schrijven alleen online volgen. Er zijn nog geen data bekend waarop de training weer gegeven wordt. 

Ik heb interesse in de training Kort en bondig schrijven

Kosten

€ 395,- per persoon

Meer info is hier te lezen.

Direct aanmelden!

De online trainingen vullen elkaar aan. Kies nu voor twee trainingen en je krijgt 10% korting. Ben je op zoek naar een training op maat of trainingen voor de interne academie? Neem dan gerust contact met ons op.