Blogs

Eén groot spektakel tijdens het Leidens Ontzet

Eén groot spektakel tijdens het Leidens Ontzet

Creatief, hardwerkend, behulpzaam en van alle markten thuis. Zo kennen we haar op de werkvloer. Als senior communicatieadviseur én lid van het MT van Huis Communicatie is het soms zoeken naar een gaatje in haar overvolle agenda. Maar alles wat ze doet, doet ze met evenveel plezier. Aard van het beestje, want ook privé zit onze collega Marieke de Kok niet graag stil. Deze weken besteedt ze menig vrij uur aan de voorbereidingen van het Leidens Ontzet, dat op 3 oktober plaatsvindt. “Het is toch geweldig om iets te kunnen betekenen voor je stad, ik kan het iedereen aanraden.”
Eens, maar nooit meer

Eens, maar nooit meer

Een waar organisatietalent. Zo kan je onze collega Janneke Altorf wel noemen. Janneke ondersteunt ons bij van alles en nog wat. Ze schrijft artikelen, ontwerpt nieuwsbrieven, maakt enquêtes, helpt ons digitale team bij het ontwikkelen van websites en is de spil in het web bij het inplannen van sportieve en creatieve workshops die onderdeel zijn van Kangoeroe KIK, het programma met naschoolse activiteiten voor diverse basisscholen in gemeente Amstelveen. Werk waarbij haar geduld en talent voor planmatig te werk gaan, een must zijn. Eigenschappen die ook privé goed van pas komen. Zeker nu. 
“Fijn om een ervaren, inspirerende en deskundige regisseur te hebben.”

“Fijn om een ervaren, inspirerende en deskundige regisseur te hebben.”

Interim directeur Jos van Adrichem over de succesvolle samenwerking met Huis Communicatie

Het begon met het verzoek om het logo onder handen te nemen, maar daar bleef het niet bij. De Sjaloomschool in Katwijk heeft in zijn geheel een flinke opfrisbeurt gekregen. Niet alleen het eigentijdse logo prijkt sinds kort aan de gevel van de basisschool, ook de vlaggen op het schoolplein zijn vervangen, de lokalen zijn voorzien van een verse verflaag passend bij de huisstijl en de leerlingen hebben nieuwe t-shirts en rugzakken in de kleuren van het nieuwe logo. En – vers van de pers: ook de door Nieuweschoolwebsite (onderdeel van Huis Communicatie) gebouwde website is live! Een uitdagende opdracht waar zowel de klant als wij met een positief gevoel op terugkijken. 

Sportieve uitdagingen pakt Martijn met beide handen aan

Sportieve uitdagingen pakt Martijn met beide handen aan

Schrijver, redacteur en columnist. Met een grote liefde voor de Nederlandse taal. Iemand die vrijwel altijd scherp uit de hoek komt en al binnen enkele weken bij ons op kantoor bekend stond om zijn – soms ietwat droge – humor.  Hij is de enige man bij Huis Communicatie, maar daar is hij inmiddels wel aan gewend. Onze collega Martijn van Lith. Sinds vorige zomer schrijft hij onder andere jaarverslagen, schoolgidsen en websiteteksten, maar ook voor de begeleiding van een koerstraject of het opzetten van een Ouder- en Jeugdsteunpunt draait hij zijn hand niet om. Een uitdaging, daar is Martijn altijd wel voor in. 
De vrolijke noot op onze werkvloer

De vrolijke noot op onze werkvloer

Ze is geen communicatieadviseur, maar we zien haar wel als een van de belangrijkste factoren bij ons op kantoor. Onze collega Ellen Schermer weet precies hoe de financiële zaken ervoor staan bij Huis Communicatie. Ruim 3,5 jaar geleden liep ze voor het eerst ons kantoor binnen en hoewel ze ons regelmatig achter de broek aan zit om de uren goed te registreren kunnen we haar inmiddels niet meer missen. Niet alleen omdat onze administratie dankzij Ellen staat als een huis, ook omdat ze een echte doorpakker is die zorgt voor een positieve energie. En niet alleen op de werkvloer. 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10